10 éve Önnel takarítunk


A Robzone márkáról

 

 
A Robzone márka már 10 éve a piacon

Már 10 éve takarítunk Önnel. A Robzone itt volt a kezdettől. Rörtön, amikor az európai piacon megjelentek a robotporszívók, mi már ott voltunk.

Fanatikusok vagyunk, akik folyamatosan új technikai megoldásokkal és más ötletekkel dolgoznak a hasznos fejlesztésekért. Célunk az, hogy a legjobb termékekkel rendelkezzünk, amelyek Ön helyett mindenhol alaposan takarítanak, és Önnek már ne kelljen ezzel foglalkoznia. A kezdő robotoknak hálásak voltunk, hogy nem kell porszívóznunk. De miért ne foglalkozzunk a feltörléssel is?

 

A tesztelés néhány éve után bevezettük a piacra a vizes feltörléssel ellátott porszívót a Duoro-t, amely igen kedvelt és nélkülözhetetlen segítő lett sok háztartásban. Közvetve hozzájárultak a fejlesztéshez a vásárlóink is, akiktől értékes ismereteket és tapasztalatokat szereztünk a valós életből, amelyeket semmivel nem lehet helyettesíteni.

 

Az Ön véleménye és elégedettsége igen fontos nekünk és a megjegyzéseit nem vesszük félvállról. Hogy sikerüljön Önnek Vám a lehető legjobb tanácsot adni a választáshoz, megnyitottuk a showroom, ahol Ön minden modellt személyesen megtekinthet és nyugodtan megtalálhatja a képzett személyzetünk segítségével a legalkalmasabb porszívót az Ön otthona számára. Természetesen van egy professzionális garanciális és garancián túli szerviz, ahova elküldheti nekünk otthoni segítőit, garanciális felülvizsgálatra vagy, ha valamilyen baja van.

 

Robzone professzionális gondoskodás a vásárlókrólIngyenes szállítás minden robotporszívóraRobzone robotporszívó szerviz központ, képzett személyzet és a vásárlókhoz való kiváló hozzáférés.