Roomy 4.0

 

 

 

A porcsomók és a finom por szakértője

  • Intenzíven porszívózza a szőnyegeket és a sima padlót is
  • Szárazon feltörli a finom port és fényesíti a padlót
  • Nagy szívó teljesítmény a BLDC motorral
 

 

 
A porcsomók és a finom por szakértője
  • Intenzíven porszívózza a szőnyegeket és a sima padlót is
  • Szárazon feltörli a finom port és fényesíti a padlót
  • Nagy szívó teljesítmény a BLDC motorral
INGYENES SZÁLLÍTÁS
190 890 ,- –45 % 104 990 ,-
Kategória: Robotporszívók
Garancia: 2 év
Typ vysavače: robotické
Vysávání: suché
Požadované vlastnosti: Pro domácnost se zvířaty
Provedení: bezsáčkové
ROOMY Front
190 890 ,- –45 %
A ROOMY 4.0 porszívó LEÍRÁSA
A ROOMY 4.0

A ROOMY 4.0

A nagy térfogatú kosár elnyeli a porpamacsokat is

Akár 2502-t felszív. Nagy kapacitású lítium akkumulátorának köszönhetően akár 150 percig is képes takarítani. A modern elektronikus vezérlésű BLDC motor garantálja a maximális szívóerőt. A Duoro XCONTROL alaposan felporszívózza a szőnyegeket és minden típusú sima padlót.


A mikroszálas mop eltávolítja a finom port a padlóról

A két különböző típusú mikroszálas anyagból készült mikroszálas mop hihetetlen mennyiségű port köt meg, és egyidejűleg fényesíti a padlót. Ez jelentősen javítja a takarítás minőségét a mop nélküli porszívókhoz viszonyítva.

A mop minden típusú sima padló száraz tisztításra szolgál. A szálak állandó erővel a padlóra vannak nyomva, és éleikkel elkülönítik a padlóra tapadó finom port, amelyet nem lehet szívni, mert elektromosan fel van töltve.

A Roomy 4.0 robot porszívó átgondolt konstrukcióval rendelkezik, amelynek köszönhetően a fő forgó kefe és a mop egyidejűleg használható. Mint a más porszívóknál történik, nem kell foglalkoznia a mop vagy a kefe használatának dilemmájával, és a tisztítás hatékonysága dupla a robot porszívókkal szemben, amelyek egyáltalán nem rendelkeznek a mop készlettel.

A mop kivehető és könnyen kimosható 30-40°C-on mosógépben. Ha vannak szőnyegek a lakásában, akkor könnyű őket egy virtuális fallal körbe határolni a robot számára, hogy a szőnyegeket kihagyja a mopos takarításakor.

A ROOMY 4.0

A ROOMY 4.0

Nagy szívóteljesítmény

Tökéletesen felporszívózik akár 802-t és a padlóját megszabadítja a portól és a porpamacsoktól. A modern BLDC digitálisan vezérelt motorral történő porszívózási technológiának köszönhetően a Roomy 4.0 akár 3x nagyobb szívóerővel porszívózik, mint a szokványos robotporszívók.


Green Care tisztító rendszer

Speciális antisztatikus sörte kefékből álló készlet a szőnyegek minőségi kikeféléséhez és a por kisepréséhez a sarkokból és falak mentén. Mikroszálas moppal kombináltan az Ön padlójának gondozása 100% -ban biztosított.

A Green Care rendszernek köszönhetően növekszik a takarítás hatékonysága akár 30%-kal és a sima padló tökéletesen tiszta és fényes lesz.

A ROOMY 4.0

A ROOMY 4.0

ACTIVE BRUSH szívófejek

A Roomy 4.0 robotporszívó egy speciális ACTIVE BRUSH szívófejjel rendelkezik, forgó kefével, amely két oldalsó kefével együtt tökéletes tisztítási eredményt biztosít. A kefék speciális rögzítése szinte nem igényel karbantartást.

A lamellákkal ellátott forgó kefe rendszer jobb oldala garantálja az ellenállást a hajszálak és az állati szőr rátekeredése ellen. A kiváló minőségben rögzített csapágyak szinte semmilyen karbantartást nem igényelnek. A speciálisan rögzített kefe folyamatosan érintkezik a padlóval és minden egyenetlenségére reagál.


HEPA szűrők nem csak allergiások részére

Tudta-e, hogy az otthoni por akár 90% -a is atkákból és azok, mondjuk, ürülékből áll? Egészséges megoldás az útjukba HEPA szűrőt állitani!

A HEPA szűrőt gyakran emlegetik allergiákkal és allergiásokkal kapcsolatban. A finom por, különösen a biológiai eredetű valóban káros az egészségre, még ha Ön éppen nem is allergiás. A porrészecskék nagy része tartósan leülepszik a tüdő alveolusaiban. A Roomy 4. A HEPA szűrésnek köszönhetően be tudja fogni a nagyon finom port is, amely így már nem terjedt tovább a háztartásban.

A ROOMY 4.0

A ROOMY 4.0

A ROOMY 4.0

Automatikus töltés és a takarítás idejének beállítása

A robot töltésével nem kell törődnie, önmaga gondoskodik róla. A töltőállványban fog várni az újabb lehetőségre, hogy takarítson.

A takarítás befejezése után a porszívó önállóan megkeresi a legközelebbi töltőállványt, ott leparkol, és automatikusan tölteni kezdi magát. Így állandóan kész a takarításra.

Be is programozhatja Ön a pontos időt, amikor a Roomy elkezdje a takarítást. A porszívó ezután automatikusan takarít, még amikor Ön nincs is otthon.


A virtuális fallal Ön behatárolhatja a helyet, ahol a Roomy nem takaríthat!

Önnek fel kell osztania egy nagyobb helyiséget, vagy "el kell zárnia" a porszívó elől egy szobát, amelynek nincsen ajtaja? Állítson az útjába virtuális falat.

A virtuális fal akár 4 m hosszú láthatatlan infravörös sugarat ad le. A sugár virtuális falat hoz létre, és megakadályozza, hogy a robot olyan helyiségekbe menjen, amelyeket nem lehet ajtóval bezárni. A virtuális fallal Ön nagyobb helyet is feloszthat kisebb részekre, és csak ott takaríthat, ahol kívánja, például előszobák, tágas nappali helyiségek vagy összekapcsolt nappalik konyhasarokkal.

A virtuális fal nagyszerű segítő még a sima padló száraz törlésénél is, ahol alkalmazhatja a szőnyegek kijelölésére, hogy a robot kihagyja őket mopos feltörlés alatt.

A ROOMY 4.0

A ROOMY 4.0

Távirányító és a takarítási üzemmódok.

A Roomy 4.0 robotporszívót könnyen vezérelheti távirányító segítségével, vagy választhat néhány takarítási üzemmódból: SPOT/FALMENTI TAKARÍTÁS/AUTOMATIKUS TAKARÍTÁS

Az automatikus takarítási üzemmódban a Roomy rendszeresen váltogatja a beprogramozott takarítási algoritmusokat. A spirálisban történő mozgással fokozatosan a lehető legjobban átjárja a szabad felületet. Ezután megváltoztatja az algoritmust a rövid és hosszú takarítási utak váltakoztatására, ami után a falak mentén történő takarítás következik. Az intelligens navigációnak köszönhetően megbirkózik a bútorok osztott elrendezésével is és könnyen kijön az áttekinthetetlen helyről.

Ha például a konyhasarkot szeretné megtisztítani, ahol a padló könnyen beszennyeződik a főzés során, Ön kiválaszthatja a célzott tisztítási módot SPOT.


Hogyan boldogul a Roomy a terepen?

A Robzone Roomy robot-mop a szobában infravörös érzékelők segítségével tájékozódik. Számos érzékelővel rendelkezik mind a lökhárítóban, mind a porszívó alsó és felső részében. Nem esik le a lépcsőn, kikerüli az akadályt, és problémamentesen áthalad az átjárókban lévő takaróléceken egészen 1-1,5 cm magasságig. A rugós érintésérzékeny lökhárító érzékelői észlelik a robot közelében lévő tárgyakat. Amint a Roomy megközelíti az akadályt, az érzékelők észlelik azt és a robot lelassul úgy, hogy ne rongálja meg a bútort, de ugyanakkor közel is kerüljön hozzá, és gondosan takarítson. A lökhárító oldalán található érzékelőknek köszönhetően a Roomy még szűkebb helyről is ki tud szabadulni.

Az alvázban lévő érzékelők megakadályozzák a leesést a lépcsőről és kiemelkedő felületekről. Abban a pillanatban, amikor a Roomy a lépcső szélére ér, észleli ezt és a robot hátrafelé kezd menni.

A ROOMY 4.0

A ROOMY 4.0

A Roomy eltakarítja a rendetlenséget a falak mentén és bútorok körül is.

Az oldalsó kefével eltávolítja a rendetlenséget és a porcsomókat a falak mentén, így nem kell hajlongania és folyamatosan cserélni a csöveket, mint egy klasszikus porszívónál.

Gondosan körbejár és kiporszívózza a port a bútor, asztal és szék körül. A finom lökhárítónak köszönhetően közel kerül az akadályhoz, és szorosan körülötte takarít, anélkül, hogy kárt okozna benne.


Felszívja a porcsomókat az ágy vagy kanapé alól

A Roomy 4.0 mindössze 10 cm magas, ezért problémamentesen tisztít a nehezen hozzáférhető helyeken is a szekrény, heverő vagy ágy alatt.

A Hard-Press System technológiának köszönhetően nagy mennyiségű porpamacsot is felszív, amelyből gyakran sok van a bútorok alatt, és a kisebb hulladéktartályok így gyorsan megtelnek.

A ROOMY 4.0

A ROOMY 4.0

Tökéletesen feltakarítja a szőnyegeket és a sima padlót, amelyet ráadásul ki is fényesíti!

A Roomy 4.0 robotporszívó ideális a szőnyegek takarítására és kitűnően megtisztítja a sima padlóburkolatokat is. Könnyen áthalad a különböző felületek között - linóleum, kerámia lap, parketta, hajópadló, szőnyeg stb.

Az antisztatikus Green Care keferendszernek köszönhetően igen alaposan, mélyen kikeféli és megszabadítja a portól az összes szőnyeget 0,5 -1,5 cm szálmagasságig. A vastagabb szőnyegek általában nagyobb igénybevételt jelentenek a robotporszívók számára, mert nagyobb ellenállást fejtenek ki a forgókefékre. Hasonlóképpen, nem ajánlott a rojtos szőnyeg a robotporszívók számára.

A száraz törlésre használt mikroszálas mop kétféle szálat kombinál, és így növeli a tisztítási hatékonyságot. Továbbá gyengéden ápolja a fa és laminált padlót, amely károsodik a vízzel történő gyakori felmosástól. Alkalmazhatja linóleum vagy kerámia lap takarítására is. A sima padlóról akár háromszor hatékonyabban törli fel a lefinomabb port is, és így kiváló takarítási eredményeket ér el. A mop kizárólag szárazon használandó, és automata mosógépben történő mosásra alkalmas.


A könnyű karban tartás szórakozás lesz az Ön számára!

Annak érdekében, hogy a Roomy sokáig és tökéletesen szolgáljon, rendszeresen egy rövid időt érdemes szánni a karbantartására. Ez azonban egyszerű és gyors.

Öntse ki rendszeresen a gyűjtőkosarat és szükség szerin tisztítsa meg a szűrőket.

Ellenőrizze a keféket és a kereket, és ha szükséges, tisztítsa meg a őket a rátekeredett szennyeződésektől. Szükség esetén tisztítsa meg a mikroszálas mopot, és egy idő után cserélje ki egy újra. Előnyös több moppal rendelkezni, amelyeket Ön váltogathat, majd egyszerre kimoshatja mindet 40 °C-on mosógépben.

A rendszeres karbantartás csak pár percet vesz igénybe, és a robot ezt meghálálja Önnek.

A ROOMY 4.0

Hlavní funkce Duoro Xcontrol

Robzone ROOMY 4
Robzone ROOMY 4

A Roomy 4.0 a Hard-Press rendszer nagy nyomás alatt akár 1 liter szennyeződést is beszív egyenesen a gyűjtőkosárba.

Minden morzsát, szőrt, szálat, és igen finom port szilárd por kockába nyomja össze a kosárban, amelyet Ön kényelmesen kiüthet felesleges porozás nélkül.

A porpamacsok a legnagyobb problémát jelentik a nagyon népszerű sima padlóknál. A hulladéktartály a tisztítás során nemcsak a finom port fogadja be megbízhatóan, hanem a nagyobb porpamacsokat is, amelyeket más porszívók általában csak széjjel seprik a helyiségben. A Robzone Roomy 4.0, mint egyedüli ilyen, megbirkózik e szörnyek nagy mennyiségével is.

A porpamacsok nem csak csúnyák, hanem veszélyesek is az egészségre. A finom porral együtt ideális védelmet biztosítanak a különböző atkák és baktériumok számára. Ezek főleg az elhalt bőrdarabokkal és a szerves anyag részecskékkel táplálkoznak, amelyek a házi por fő összetevőjét alkotják. Ezt követően az otthonunkban emésztett táplálékot és székletet hagynak, amelyek asztmát, allergiát, krónikus náthát okoznak, de például bőrgyulladást vagy kötőhártya-gyulladást is okoznak.

Robzone ROOMY 4

A két különböző típusú mikroszálas anyagból készült mikroszálas mop hihetetlen mennyiségű port köt meg, és egyidejűleg fényesíti a padlót. Ez jelentősen javítja a takarítás minőségét a mop nélküli porszívókhoz viszonyítva.

A mop minden típusú sima padló száraz tisztításra szolgál. A szálak állandó erővel a padlóra vannak nyomva, és éleikkel elkülönítik a padlóra tapadó finom port, amelyet nem lehet szívni, mert elektromosan fel van töltve.

A Roomy 4.0 robot porszívó átgondolt konstrukcióval rendelkezik, amelynek köszönhetően a fő forgó kefe és a mop egyidejűleg használható. Mint a más porszívóknál történik, nem kell foglalkoznia a mop vagy a kefe használatának dilemmájával, és a tisztítás hatékonysága dupla a robot porszívókkal szemben, amelyek egyáltalán nem rendelkeznek a mop készlettel.

A mop kivehető és könnyen kimosható 30-40°C-on mosógépben. Ha vannak szőnyegek a lakásában, akkor könnyű őket egy virtuális fallal körbe határolni a robot számára, hogy a szőnyegeket kihagyja a mopos takarításakor.

Robzone ROOMY 4

Tökéletesen felporszívózik akár 80 m²-t és a padlóját megszabadítja a portól és a porpamacsoktól. A modern BLDC digitálisan vezérelt motorral történő porszívózási technológiának köszönhetően a Roomy 4.0 akár 3x nagyobb szívóerővel porszívózik, mint a szokványos robotporszívók.

Robzone ROOMY 4

Speciális antisztatikus sörte kefékből álló készlet a szőnyegek minőségi kikeféléséhez és a por kisepréséhez a sarkokból és falak mentén. Mikroszálas moppal kombináltan az Ön padlójának gondozása 100% -ban biztosított.

A Green Care rendszernek köszönhetően növekszik a takarítás hatékonysága akár 30%-kal és a sima padló tökéletesen tiszta és fényes lesz.

Robzone ROOMY 4

A Roomy 4.0 robotporszívó egy speciális ACTIVE BRUSH szívófejjel rendelkezik, forgó kefével, amely két oldalsó kefével együtt tökéletes tisztítási eredményt biztosít.

A kefék speciális rögzítése szinte nem igényel karbantartást. A lamellákkal ellátott forgó kefe rendszer jobb oldala garantálja az ellenállást a hajszálak és az állati szőr rátekeredése ellen. A kiváló minőségben rögzített csapágyak szinte semmilyen karbantartást nem igényelnek. A speciálisan rögzített kefe folyamatosan érintkezik a padlóval és minden egyenetlenségére reagál.

Robzone ROOMY 4

Tudta-e, hogy az otthoni por akár 90% -a is atkákból és azok, mondjuk, ürülékből áll? Egészséges megoldás az útjukba HEPA szűrőt állitani! A Roomy 4. A HEPA szűrésnek köszönhetően be tudja fogni a nagyon finom port is, amely így már nem terjedt tovább a háztartásban.

A HEPA szűrőt gyakran emlegetik allergiákkal és allergiásokkal kapcsolatban. A finom por, különösen a biológiai eredetű valóban káros az egészségre, még ha Ön éppen nem is allergiás. A porrészecskék nagy része tartósan leülepszik a tüdő alveolusaiban.

Robzone ROOMY 4
Robzone ROOMY 4

A takarítás befejezése után a porszívó önállóan megkeresi a legközelebbi töltőállványt, ott leparkol, és automatikusan tölteni kezdi magát. Így állandóan kész a takarításra.

A robot töltésével nem kell törődnie, önmaga gondoskodik róla. A töltőállványban fog várni az újabb lehetőségre, hogy takarítson.

Be is programozhatja Ön a pontos időt, amikor a Roomy elkezdje a takarítást. A porszívó ezután automatikusan takarít, még amikor Ön nincs is otthon.

Robzone ROOMY 4

Önnek fel kell osztania egy nagyobb helyiséget, vagy "el kell zárnia" a porszívó elől egy szobát, amelynek nincsen ajtaja? Állítson az útjába virtuális falat.

A virtuális fal akár 4 m hosszú láthatatlan infravörös sugarat ad le. A sugár virtuális falat hoz létre, és megakadályozza, hogy a robot olyan helyiségekbe menjen, amelyeket nem lehet ajtóval bezárni. A virtuális fallal Ön nagyobb helyet is feloszthat kisebb részekre, és csak ott takaríthat, ahol kívánja, például előszobák, tágas nappali helyiségek vagy összekapcsolt nappalik konyhasarokkal.

A virtuális fal nagyszerű segítő még a sima padló száraz törlésénél is, ahol alkalmazhatja a szőnyegek kijelölésére, hogy a robot kihagyja őket mopos feltörlés alatt.

Robzone ROOMY 4

A Roomy 4.0 robotporszívót könnyen vezérelheti távirányító segítségével, vagy választhat néhány takarítási üzemmódból: SPOT/FALMENTI TAKARÍTÁS/AUTOMATIKUS TAKARÍTÁS

Az automatikus takarítási üzemmódban a Roomy rendszeresen váltogatja a beprogramozott takarítási algoritmusokat. A spirálisban történő mozgással fokozatosan a lehető legjobban átjárja a szabad felületet. Ezután megváltoztatja az algoritmust a rövid és hosszú takarítási utak váltakoztatására, ami után a falak mentén történő takarítás következik. Az intelligens navigációnak köszönhetően megbirkózik a bútorok osztott elrendezésével is és könnyen kijön az áttekinthetetlen helyről.

Ha például a konyhasarkot szeretné megtisztítani, ahol a padló könnyen beszennyeződik a főzés során, Ön kiválaszthatja a célzott tisztítási módot SPOT.

Robzone ROOMY 4

A Robzone Roomy robot-mop a szobában infravörös érzékelők segítségével tájékozódik. Számos érzékelővel rendelkezik mind a lökhárítóban, mind a porszívó alsó és felső részében.

Nem esik le a lépcsőn, kikerüli az akadályt, és problémamentesen áthalad az átjárókban lévő takaróléceken egészen 1-1,5 cm magasságig. A rugós érintésérzékeny lökhárító érzékelői észlelik a robot közelében lévő tárgyakat. Amint a Roomy megközelíti az akadályt, az érzékelők észlelik azt és a robot lelassul úgy, hogy ne rongálja meg a bútort, de ugyanakkor közel is kerüljön hozzá, és gondosan takarítson. A lökhárító oldalán található érzékelőknek köszönhetően a Roomy még szűkebb helyről is ki tud szabadulni.

Az alvázban lévő érzékelők megakadályozzák a leesést a lépcsőről és kiemelkedő felületekről. Abban a pillanatban, amikor a Roomy a lépcső szélére ér, észleli ezt és a robot hátrafelé kezd menni.

Robzone ROOMY 4

Az oldalsó kefével eltávolítja a rendetlenséget és a porcsomókat a falak mentén, így nem kell hajlongania és folyamatosan cserélni a csöveket, mint egy klasszikus porszívónál.

Gondosan körbejár és kiporszívózza a port a bútor, asztal és szék körül. A finom lökhárítónak köszönhetően közel kerül az akadályhoz, és szorosan körülötte takarít, anélkül, hogy kárt okozna benne.

Robzone ROOMY 4

A Roomy 4.0 mindössze 10 cm magas, ezért problémamentesen tisztít a nehezen hozzáférhető helyeken is a szekrény, heverő vagy ágy alatt.

A Hard-Press System technológiának köszönhetően nagy mennyiségű porpamacsot is felszív, amelyből gyakran sok van a bútorok alatt, és a kisebb hulladéktartályok így gyorsan megtelnek.

Robzone ROOMY 4

A Roomy 4.0 robotporszívó ideális a szőnyegek takarítására és kitűnően megtisztítja a sima padlóburkolatokat is. Könnyen áthalad a különböző felületek között - linóleum, kerámia lap, parketta, hajópadló, szőnyeg stb.

Az antisztatikus Green Care keferendszernek köszönhetően igen alaposan, mélyen kikeféli és megszabadítja a portól az összes szőnyeget 0,5 -1,5 cm szálmagasságig. A vastagabb szőnyegek általában nagyobb igénybevételt jelentenek a robotporszívók számára, mert nagyobb ellenállást fejtenek ki a forgókefékre. Hasonlóképpen, nem ajánlott a rojtos szőnyeg a robotporszívók számára.

A száraz törlésre használt mikroszálas mop kétféle szálat kombinál, és így növeli a tisztítási hatékonyságot. Továbbá gyengéden ápolja a fa és laminált padlót, amely károsodik a vízzel történő gyakori felmosástól. Alkalmazhatja linóleum vagy kerámia lap takarítására is. A sima padlóról akár háromszor hatékonyabban törli fel a lefinomabb port is, és így kiváló takarítási eredményeket ér el. A mop kizárólag szárazon használandó, és automata mosógépben történő mosásra alkalmas.

Robzone ROOMY 4

Annak érdekében, hogy a Roomy sokáig és tökéletesen szolgáljon, rendszeresen egy rövid időt érdemes szánni a karbantartására. Ez azonban egyszerű és gyors.

Öntse ki rendszeresen a gyűjtőkosarat és szükség szerin tisztítsa meg a szűrőket.

Rendszeresen ürítse ki a gyűjtőtartályt, és ha szükséges, tisztítsa meg a szűrőket..

Ellenőrizze a keféket és a kereket, és ha szükséges, tisztítsa meg a őket a rátekeredett szennyeződésektől. Szükség esetén tisztítsa meg a mikroszálas mopot, és egy idő után cserélje ki egy újra. Előnyös több moppal rendelkezni, amelyeket Ön váltogathat, majd egyszerre kimoshatja mindet 40 °C-on mosógépben.

A rendszeres karbantartás csak pár percet vesz igénybe, és a robot ezt meghálálja Önnek.

ROOMY 4

A porszívó fő teste

Méretek
340 mm x 100 mm
 
Súly
3,3 kg
 
Az akkumulátor feszültsége
DC 14,4 V
 
Töltési idő
4 - 5 óra
 
Töltési feszültség
DC 24V/1A
 
Zajszint
60 – 70 dB
 
Az összegyűjtött szennyeződések térfogata
1 literig
 
Akkumulátor típusa
NI-MH 2000 mAH

Távirányító

Méretek
120 x 52 x 15 mm
 
Elemek típusa
2x AAA elem

A hálózati adapter specifikációi

Kimenet
DC 24 V 1 A
 
Bemenet
AC 100-240V, 50-60 Hz 0,8A

Töltőállvány

Méretek
180 x 130 x 100 mm

Virtuális fal

Méretek
95 x 100 mm
 
Elemek típusa
2 db. LR20
 
A sugár maximális hatótávolsága
4 méter

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés