Robot egyenesen a gyártótól

Robzone – robotporszívók egyenesen a gyártótól

Miért nem találja a Robzome porszívókat a vásárlási láncokban és más árusítóhelyeken sem?

kontakty-kosik

Az ügyfélszolgálatot a legmagasabb szinten kívánjuk biztosítani és közvetlen kapcsolatban lenni a robotjaink használóival.

Felhasználóink közvetlen és gyors hozzáféréssel rendelkeznek a konzultációkhoz és a segítségnyújtáshoz. Ez segít nekik abban, hogy a legtöbbet kihozzák a robotjukból, hogy otthonaikban a lehető legjobban takarítson és meghibásodások nélkül. Minden lakás más, a háztartások életritmusa is eltérő, a padlóburkolatok összetétele, házi kedvencek, hosszú haj stb.

Tíz éve dolgozunk ezen a területen, és tudjuk, hogyan takarítanak Magyarországon, Csehországban vagy Szlovákiában, melyik robot a legmegfelelőbb az Ön számára, és személyesen meg szeretnénk osztani tapasztalatainkat, tanácsot adni Önnek a választásban és üzemeltetésben.

Robotjainkat folyamatosan fejlesztjük hozzáigazítjuk a lakás-trendekhez. Ehhez az ügyfelek visszajelzése és gyakorlatban történő működés megfigyelése a több tízezer háztartásban pótolhatatlan.

kontakty-kosik

A robotporszívókat a legjobb áron szeretnénk kínálni.

Az ügyfélszolgálatot a legmagasabb szinten kívánjuk biztosítani és közvetlen kapcsolatban lenni a robotjaink használóival.

Az üzleti értékesítési hálózatok, például a kő árusítóhelyek láncai és az internetes piacok a szolgáltatásaikért a termékek tényleges árának plusz 25-30%-át számlázzák. Ezért úgy döntöttünk, hogy nem alkalmazzuk ezeket a közvetítőket, hanem a megtakarított költségeket sokkal kedvezőbb árba vetítjük át Önök, a végfelhasználók számára.

Ezért árusítjuk robotjainkat kizárólag a márkás e-shopunkon keresztül www.robzone.hu.

A pénzéért így Ön a legnagyobb ellenértéket kapja!

kontakty-kosik

Biztosítani akarjuk a gyors szervizt a robotjaink számára.

Az akarjuk, hogy a robotjaink, ha ez szükséges, a szervizben minimális időt töltsenek el. Mert ha egyszer megszokja őket, már nem fog akarni kézzel takarítani. Nem akarjuk, hogy közvetítő álljon közénk, aki adminisztratív módon hátráltatja a robot újbóli üzembe helyezését.

A technikusaink közvetlenül részt vesznek a robotjaink fejlesztésében és mindent tudnak róluk. Ha probléma merül fel, ez is megtörténhet, mindig készen állunk arra, hogy Önnek szenteljük időnket. Gyakran nem is kell idejét azzal vesztegetnie, hogy a robotot beküldje javításra. Elegendő a konzultáció a technikussal és Ön a hibát gyorsan elhárítja maga is.

Komolyabb hibák esetén ránk bízhatja, a robotot gyorsan és szakszerűen megjavítjuk. Megvan hozzá nálunk a legképzettebb személyzet, minden eredeti pótalkatrész, a diagnosztikai technika és speciális eszköz is.

Vissza a boltba