Duoro XCONTROL PROFI

 
Az új intelligens robot porszívózik – feltöröl – felszárít
 
 • Gyorsan és szisztematikusan akár 250 m2-t is kitakarít
 • TURBO szívás az állati szőr és szőnyegek takarítására
 • Speciális program nedves feltörlésre
 • 6 takarítási program
 • Intelligens X Logic navigáció minden háztartás számára
 • A robot egyszerű távvezérlése mobilról
 • Nagy kapacitású lítium akkumulátor 2600 mAh
   
 • Ráadás az ingyenes tartozékokat tartalmazó Profi koffer
   

-35%.
Akcióból hátralevő idő:
 

Elérhetőség Raktáron > 3 db, INGYENES SZÁLLÍTÁS
Eredeti ár 306 990 Ft
Megtakarítás 107 000 Ft (–35 %)
199 990 Ft
   
Kategóriák Robotporszívók
 


A DUORO XCONTROL porszívó LEÍRÁSA

 

A Duoro Xcontrol robotporszívó fő előnyei

 

Duoro XCONTROL extra teljesítményű robotporszívó

 

Nagy teljesítmény, nagy tartály, nagy terület

Akár 2502-t felszív. Nagy kapacitású lítium akkumulátorának köszönhetően akár 150 percig is képes takarítani. A modern elektronikus vezérlésű BLDC motor garantálja a maximális szívóerőt. A Duoro XCONTROL alaposan felporszívózza a szőnyegeket és minden típusú sima padlót.


 

Turbó szívás funkció

Válasszon ki egy speciális turbó szívóprogramot, és a Duoro XCONTROL teljes fordulatszámmal kezd takarítani. Azonnal növeli szívóerőt és a forgó kefe forgási sebességét a maximálisra, és tökéletesen felporszívózza a szőnyeget és az állati szőrzetet. A padló igényeinek megfelelően Ön ezen felül két szívófej közül is választhat.

 

Duoro XCONTROL robotporszívó turbó szívással

 

Duoro Xcontrol az állati szőr takarításának szakértője


Duoro XCONTROL robotporszívó száraz és vizes feltörléssel

 

Vizes és száraz feltörlés

A Duoro felporszívózza a szennyeződéseket és egyidejűleg szárazon vagy vizesen feltöröl Mindegyik típusú feltörléshez egy speciális, pontos mikroszálas struktúrájú mop van nála előkészítve a nedves vagy száraz törlésre. A víztartály elegendő akár 80 m2 sima padló feltörlésére.

(A száraz és vizes mopos feltörléshez mindig az EASY PET fejet szükséges alkalmazni.)


 

Átgondolt után-nedvesítési rendszer

DA fokozatos után-nedvesítési rendszernek köszönhetően az XCONTROL nem csak akár két órán keresztül töröl fel vizesen minőségi módon, hanem érzékeny felületek, például parketta, fa vagy laminált padló törlésére is alkalmas. Sohase hagyja a felületet túlzottan vizesen.

Duoro XCONTROL fokozatos után-nedvesítési rendszerrel a feltörléshez


Gond nélküli takarítás mobil alkalmazással

A robot nyomon követi minden mozgását és munkáját online megosztja a házi WIFI-n (2,4 GHz) át az okos alkalmazásba. Így a háztartás takarítása mindig az Ön ellenőrzése alatt lesz és még a közelben sem kell lennie. Takarítani tud a munkahelyről, a kocsiból vagy a nyaralóból, egyszerűen bárhonnan, ha online van.

Az alkalmazás lehetővé teszi a takarítási programok kiválasztását vagy a rendszeres takarítás idejének és napjának beállítását. A robot munkáját ezután valós időben követheti egyenesen a telefonján vagy táblagépén. Egyszerűbb takarítási mód már nem létezik. Letölthető alkalmazás itt

Robzone Duoro XCONTROL takarítás-vezérlés és -ellenőrzés mobil alkalmazással


Modern XLogic navigáció

A Duoro XCONTROL szisztematikusan takarít, végletes pontossággal. Az XLogic új navigációs rendszernek köszönhetően tökéletesen orientálódik a térben és tökéletesen lefedi az egész padló területét.

Az ultrahangos érzékelők részletesen felismerik az akadályokat és a helyiség elrendezését és mindent azonnal a memóriájába raktároz. A Duoro XCONTROL felismeri, mikor történt már takarítás, hol takarított már és hol kezdte el a takarítást. Ez a robot nem veszteget időt az olyan helyek ismételt takarításával, amelyeket már kiporszívózott.

Duoro XCONTROL robotporszívó mobil alkalmazással


Duoro XCONTROL 6 takarítási üzemmód

6 takarítási üzemmód

A Duoro XCONTROL a szisztematikus takarítás legújabb tippjeivel érkezik, úgy a gyors mint az igen alapos takarításra vonatkozóan. Speciális programmal van ellátva a nedves feltörlésre vagy a szőnyegek precíz felporszívózására. Ez a robot mindig felismeri, mikor volt már takarítva.

Quick cleaning

Gyors szisztematikus takarítás, a padló rendszeres karbantartására. A robot pontosan ismeri az útját és mihelyt feltakarítja az egész területet, befejezi a munkát.

Deep cleaning

Alapos szisztematikus takarítás a még nagyobb tisztaság érdekében. Minden hely kétszeres gondossággal van feltakarítva.

Max cleaning

Szisztematikus takarítás nagy teljesítményű turbó szívással.

Wet cleaning

Speciális program igen hatékony vizes feltörléshez.

Spot

Intenzív rövid program egy 2 x 2 m-es terület célzott feltakarításához.

A falak mentén és a sarkokban

Szisztematikus takarítás kizárólag a sarkokban és a falak mentén.


Modern navigáció és kiváló tájékozódás

A modern navigáció a lakás és családi ház tökéletes kitakarításának garanciája. A Duoro XCONTROL nyomon követi a területet ultrahangos, infravörös és mágneses érzékelők sorával. Az XLogic navigációnak köszönhetően felismeri, hogy hol takarított már, és soha nem téved el. Tökéletesen takarít nemcsak a bútorok mentén, hanem a sarkokban és a kanapé alatt is. A Duoro XCONTROL elboldogul egyszerre több helyiség takarításával is.

A két oldalsó kefe precízen kisepri a porcsomókat a falak mentén és a sarkokból, és végül kiszélesítik a takarítási átfedést. A Duoro XCONTROL intelligens módon reagál a helyiség nagyságára és a különböző akadályokra, valamint biztonságosan felismeri, hogy hol takarított már.

A Duoro XCONTROL kitűnően tájékozódik a térben


 

Pontos ultrahangos lökhárító

Az ultrahangos lökhárító a robot-navigációt a még tökéletesebb takarításhoz mozdítja tovább. A Duoro XCONTROL ultrahangos érzékelőkkel sokkal pontosabban észleli az akadályokat és ezzel minimalizálja az ütközéseket. A szokványos robotporszívókkal ellentétben a Duoro XCONTROL nem ütközik bele a fekete bútorokba sem.

Duoro XCONTROL robotporszívó ultrahangos lökhárítóval


Duoro XCONTROL robot - mágneses szalag

 

Mágneses szalag, modern módszer a térség behatárolására

Fel kell osztania egy nagyobb helyiséget, el kell választania a szőnyeget a sima padlótól, vagy "lezárni" a Duoro elől egy szobát, amelynek nincs ajtaja? Helyezzen az útjába virtuális falat a mágneses szalag segítségével, amely minden egyes csomagolás részét képezi.


 

A Duoro megbirkózik a padlók minden típusával

A Duoro XCONTROL kitűnő robot mindenféle típusú padlóburkolat feltakarítására. Egyidejűleg porszívózik és feltöröl, és Ön a takarítás típusát egyszerűen beállíthatja, pontosan a szükség szerint. A robot-mopoktól eltérően alkalmas a fa és laminált padlók feltörlésére is.

A Duoro XCONTROL minden típusú padlót takarít


A Duoro XCONTROL akár egy liter szennyeződést is felszív

 

Akár 1 liter szennyeződést is felszív

A nagynyomású Hard-Press system segítségével a Duoro akár 1 liter szennyeződést is felszív közvetlenül a gyűjtőkosárba. Minden rendetlenséget szilárd porkockává összenyom, amelyet Ön egyszerűen fölösleges porozás nélkül kiütögethet. A porszívózás minőségéhez hozzájárul a nagy teljesítményű HEPA szűrő is.


 

Még könnyebb vezérlés

A Duoro XCONTROL porszívónál a robot vezérlése igen könnyű és kényelmes. A robotját Ön ellenőrizheti és vezérelheti online, közvetlenül a mobiljával, vagy hagyományos távirányítóval. Az automatikus töltés és a takarítás programozása az egész hétre előre magától értetődő jellemző.

Ha azonban Ön nem kedveli az online technológiát, ne essen kétségbe. A Duoro XCONTROL-t elindíthatja az érintőképernyő egyetlen gombjával is vagy a távirányító segítségével. 

A Duoro XCONTROL nagyon könnyű vezérlést kínál

 

A csomagolás tartalma  |    VISSZA A MENÜHÖZ

 

 
Duoro XCONTROL robotporszívó csomagolás
 

A csomagolás tartalma:

 • RobZone Duoro XCONTROL (Robot angolul beszél)
 • Akkumulátor: Li-Ion 2600 mA (a porszívóba helyezve)
 • Távirányító
 • Töltőállvány
 • Mágneses szalag (1m hosszú)
 • Hálózati adapter
 • Mikroszálas mop száraz és nedves feltörlésre
 • Mop Aquamax DUO vizes mopos feltörlésre
 • Mop modul víztartállyal
 • ACTIVE BRUSH szívófej forgókefével
 • EASY PET szívófej (a porszívóba helyezve)
 • Oldalsó kefe készlet (2 db.)
 • Hepa szűrő (a porszívóba helyezve)
 • Tisztító ecset (a hulladék edénybe helyezve)

A Profi koffer tartalma:

 • 1x Mikroszálas mop sima padló száraz és nedves feltörlésére
 • 1x Aquamax mop DUO vizes feltörlésre
 • 1x Oldalsó kefe készlet (2 db.)
 • 3x Hepa szűrő

Robzone Duoro XCONTROL robotporszívó


Műszaki adatok   |    VISSZA A MENÜHÖZ

Duoro XCONTROL robotporszívó Műszaki adatok


FELHASZNÁLÓI ÉRTÉKELÉSEK   |    VISSZA A MENÜHÖZ

 

 
 
Duoro XCONTROL robotporszívó értékelések és vélemények
 
 
 
 
 


Gyakori kérdések | < VISSZA A MENÜHÖZ

 

 

Hol vásárolható meg a Rozone?
 
A Robzone robotos porszívók kizárólag az e-shopunkban vásárolhatók meg www.robzone.hu.
 
Milyen típusú padlókat képesek a Robzone robotok takaríteni?
 
A legtöbb robotporszívó tökéletesen megtisztítja a 0,5-1,5 cm hosszúságú szálakkal rendelkező szőnyegeket, valamint minden olyan sima felületet, mint a linóleumok, padlólapok, lebegő padlók, vinil padlók, fapadlók és parketták. Ráadásul a Roomy 4.0 modellek speciális rendszert tartalmaznak a sima padlók rendkívüli gondos tisztítására. A Duoro modellek pedig porszívózást és nedves feltörlést kínálnak egyben. A speciális Aquamax nedves feltörlésre szolgáló mop fel tudja törölni az érzékeny felületeket, amelyek érzékenyek a túlzott súrolásra. A Moppy modellt sima, mosható padlók nedves takarítására tervezték.
 
Hogyan használandó a mop? Szükséges-e benedvesíteni és a padló tisztítására alkalmas tisztítószert használni?
 
A Roomy 4.0 modellhez való mop egy antisztatikus mikroszálas anyag, ezért kizárólag mosószerek használata nélkül szárazon használandó. Kimosható mosógépben. A Duoro modellek tartozékai között két típusú mop található. Az egyik mop a finom por száraz törlésére szolgál, a második mop a speciális Aquamax, amely mindenféle sima padló nedves törlésére szolgál. A Moppy modell nagyméretű hasított mikroszálas moppal rendelkezik.
 
Át tud a robotporszívó menni a küszöbökön az egyik helyiségből a másikba?
 
Az átjáró takarólécek nem jelentenek problémát, és a robot klasszikus fából készült küszöböket általában 0,5-1,5 cm magasságig képes kezelni, mindig az adott küszöb vagy átmeneti sín profiljától függően. A tökéletes takarításhoz azonban javasoljuk a nagyobb területek kisebb szakaszokra való felosztását, akár a virtuális falakkal, akár természetesen a szobák közötti küszöbökkel. Ez jobb padlótisztítást eredményez.
 
Hogyan megbirkózik meg a robotporszívó és magas szőnyegekkel és rojtokkal?
 
A perzsa szőnyegeken lévő rojtokat javasoljuk eltakarni vagy a szőnyeget felcsavarni a porszívózás előtt, a porszívó a rojtokat beszívhatja vagy rátekerheti a forgókefére, ami valószínűleg a takarítás megszakításához vezetne, és a robot hibát jelentene.
Nem ajánljuk a robot porszívó használatát a 0,5 és 1,5 cm feletti hosszú szálú szőnyegekre. Azonban a legjobb, ha szőnyeget előbb kipróbálja, mert egyes típusokat jól kezelik a hosszabb szál ellenére. A Moppy modellt csak a sima padlók takarítására javasoljuk.
 
Mennyi idő alatt takarít ki a porszívó egy 50 m2 területű szobát?
 
A robotok többsége nem a terület szerint takarítja a padlót, hanem a kiválasztott program szerint. A robotporszívók a takarítás maximális időtartamára vannak beprogramozva úgy, hogy a felület minél jobban meg legyen tisztítva. A tovább takarított padló mindig jobban meg van tisztítva. Ez azt jelenti, hogy az automatikus takarításnál robot a 40 m2 területű helyiséget ugyanolyan hosszú ideig takarítja, mint a 80 m2-es helyiséget, de a kisebb helyiség hatékonyabban lesz kitakarítva. A takarítás után beparkol a töltőállványba, és megkezdi a töltését. A legújabb típusú robotunk, a Duoro Xcontrol a legújabb navigációs rendszerrel van ellátva, amelynek köszönhetően a robot szisztematikusan takarít és pontosan tudja, melyik helyeket takarította már, és hol nem takarított még. Ez a rendszer kiváló a háztartás gyors kitakarítására.
A normál takarítás időtartama egy akkumulátor töltéssel kb. 60-120 perc sima padlón és kb. 45-80 perc szőnyegen. Mindig a kiválasztott típusú robotporszívótól függ.
 
 
Mennyire nehéz a porszívó tisztítása?
 
A Robzone robotok tisztítása a többi márkához képest nagyon könnyű és gyors. A gyűjtőkosár megtelése után (a helyiség méretétől és a padló szennyezettségétől függ) elegendő egyszerűen kiüríteni a kosarat. A gyűjtőkosarakban nincs papír vagy más zsák, és gyakran vízzel moshatók.
Az alsó részen lévő keféket elegendő időről-időre megtisztítani a porról és a hajszálaktól, és ellenőrizni, hogy nem tekeredett-e fel haj a robot mozgó alkatrészeire. A nagy beszennyeződés vagy elhasználódás esetén a kefék könnyen kicserélhetők újakra. Az átgondolt szűrőrendszer lehetővé teszi az egyszerű használatot papírzacskók nélkül. Szükség esetén mossa ki a mopot vagy mossa le folyó vízzel. Ha a háztartásában házi kedvenc állatok vannak, vagy egy családtagnak hosszú haja van, Önre is gondoltunk, és néhány Robzone robot egy különleges EASY PET szívófejjel van ellátva, amely teljesen karbantartásmentes és kiküszöböli a kefe fárasztó megtisztítását a rácsavarodott hajtól. Természetesen a karbantartáshoz tartozik a szűrők cseréje is.
 
Mennyire energiaigényes robotporszívózás?
 
Robotporszívó energiafogyasztása kb. 6-szor alacsonyabb, mint a normál kézi porszívózásé. Emellett a takarítás hatékonysága nagyobb a robot precízségének és a takarítások számának köszönhetően.
 
Kisepri a helyiség sarkait is?
 
Természetesen. Az oldalsó kefék alaposan kisepernek minden sarkot és a port a falak mentén. A Robzone robotporszívók két oldalsó kefével rendelkeznek, így egy sarok sem menekülhet meg előlük.
 
A lakás ugyanúgy ki lesz takarítva, mint a klasszikus porszívózásnál?
 
Saját tapasztalatainkból merjük mondani, hogy a takarítás valóban tökéletes. Elvégre az ember nem egy gép, és robot addig takarít, amíg a padló nem tökéletes. Ráadásul a robot számára nem probléma, hogy minden nap, vagy naponta többször takarítson.
 
El tudja a porszívó takarítani a szétszórt szemetet, amire általában elővesszük a seprűt a lapáttal?
 
Pontosan ilyen esetekre szolgál a Robzone porszívók SPOT programja az alapos 1 m2-es takarításhoz.
A második lehetőség az, hogy egy távirányítóval irányítsuk a porszívót a szennyezett területre, ugyanúgy mint a távirányítható játékautót, és navigáljuk az adott hely alapos kitakarítására.
 
Hogyan lehet kijelölni, hogy a porszívó csak egy helyiségben takarítson és a másikba ne menjen át, ha a helyiséget nem zárja le ajtó?
 
Ilyen helyzetekben tanácsos mágneses szalagot vagy virtuális falat használni. Ez egy kis torony, amelyet Ön a szoba szélére helyez, oda, ahol a porszívó további mozgását korlátozni szeretné. Infravörös sugár leadásával a torony úgynevezett virtuális falat hoz létre, amelyen keresztül a porszívó nem tud áthaladni. Vagy a legújabb robotok esetében használjon mágneses szalagot, amelyet egyszerűen a padlóra helyez és a robot nem fog áthaladni rajta.
 
Egy duplex lakásban élünk, és attól tartok, ha hagyom a porszívót, hogy takarítson a mi távollétünkben, hogy leesik a lépcsőről.
 
Robzone porszívók nagyon okosak és nem esnek ki a lépcsőn! A porszívóban elhelyezett érzékelők segítségével felismerik a lépcsőt és megváltoztatják a takarítás irányát. De tudatában kell lenni annak, hogy az érzékelők nem reagálnak az üvegfelületre vagy a vízfelületre.
 
Hogyan kezeli a porszívót a kutya- vagy macskaszőrt?
 
A Duoro modelleknek elég nagy a szennyeződés tartálya, ezért a nagy mennyiségű állati szőr nem jelent problémát. Ezenkívül speciális EASY-PET tisztítófejjel vannak felszerelve, amelynek célja az állati szőr és a hosszú haj felszívása. Biztosan javasoljuk, hogy eleinte rendszeresen ellenőrizze a tartály telítettségét a túltöltés és a gyakoribb karbantartás elkerülése érdekében, ellenőrizze, hogy a kis kerekek nincsenek-e telehordva a szőrből való finom pihékkel vagy porral.
 
A készülékekből vagy számítógépekből jövő szabadon fektetett kábeleink vannak a lakásban, hogyan kezeli ezeket a robotot?
 
Előfordulhat, hogy a kábelek feltekeredését akadályozó funkció ellenére a robot a forgókefével feltekeri a kábelt és ezzel kárt okozhat. A hagyományos kábeleknél a robot általában jól működik, de különösen érzékenyek a vékony kábelek a telefon töltőkből stb. Javasoljuk, hogy takarításkor ügyeljen arra, hogy a porszívó ne kerüljön érintkezésbe a szabadon elhelyezett kábelekkel. A kábeleket takarja le léccel, takarítás előtt távolítsa el őket a padlóról vagy a porszívó számára korlátozza a hozzájuk férést.
 
Letakarítja a robot a lépcsőházat is?
 
A robot sajnos nem tudja takarítani az egyes lépcsőket, de nagy előnye, hogy a padló infravörös érzékelőknek köszönhetően a lépcsőről vagy a bárhogyan kiemelkedő területről soha nem esik le.
 
A robotporszívó megtisztítja a nedves vagy száraz foltokat a padlón?
 
A Duoro és a Moppy modelleket nedves törlésre is tervezték, és a vízcseppek nem számítanak nekik. Ezeket azonban semmiképpen nem úgy tervezték, hogy folyadékot lehessen velük felszívni!
 
Ha nagyon sötét, fekete vagy színes kontrasztos padló van a házban, akkor az érzékelők megfelelően működnek?
 
A modern belső térben a padlóburkolatok néha megjelennek ezekben a színeken. Tekintettel a leesés elleni érzékelők funkciójának elvére az ilyen padlóburkolatok takarítása nem alkalmas a robotporszívók számára.
 
Hogyan boldogul a robotporszívó a fekete bútorral?
 
A szabványos robotporszívó észleli az akadályokat, lelassít előttük, körbejárja őket és kiválasztja a következő utat a takarításhoz. Ha azonban a házban fekete bútorok vannak, az infravörös érzékelők működési elve miatt feltehető, hogy logikusan előfordulhat az helytelen működés. A fekete akadály kevésbé felismerhető egy robotporszívó számára, és ezután ütközés jöhet létre. Ezekre az esetekre azonban a robot rugalmas érzékeny lökhárítóval van felszerelve, hogy elkerülje az akadály vagy a robot károsodását. Ez nem komoly probléma vagy a robot hibája. Javasoljuk, hogy előzetesen próbálja ki a robotot az ellenőrzése alatt, és győződjön meg arról, hogy megfelelően működik-e.
Kivételt képez a Duoro Xcontrol robot, amely speciális ultrahangos érzékelőkkel van ellátva, amelyek észlelik és reagálnak a fekete bútorokra is a takarítás során.