Duoro XCONTROL

 

 

Porszívózik | Feltöröl | Felszárít

 
 

 

 
Az új intelligens robot porszívózik – feltöröl – felszárít
  • Gyorsan és szisztematikusan akár 250 m2-t is kitakarít
  • TURBO szívás az állati szőr és szőnyegek takarítására
  • Speciális program nedves feltörlésre
  • 6 takarítási program
  • Intelligens X Logic navigáció minden háztartás számára
  • A robot egyszerű távvezérlése mobilról
  • Nagy kapacitású lítium akkumulátor 2600 mAh

INGYENES SZÁLLÍTÁS
298 450 ,- –35 % 193 990 ,-
Kategóriák: Robotporszívók
Garancia: 2 év
DXC Front
298 450 ,- –35 %

GALÉRIA

Duoro XControl

Egyidejűleg porszívózik és nedvesmoppal feltöröl. Ön időt takarít meg 2x. A padlót azonnal felszárítja.Nincs semmilyen várakozás.

Duoro XControl

Kihúzza még a szőröketis a szőnyegekből.Tökéletesen ésgyorsan tisztít.
4x erősebb digitálisinverteres motor.
NIDECinverteresdigitális motor

Duoro XControl

Karbantartásmentes fej állati szőrre.
Nincs kefe tisztítás.

Duoro XControl

 

Duoro XControl

Akár 2502-t feltakarít egy töltéssel. Nagy kapacitású lítium akkumulátorának köszönhetően akár 150 percig is képes takarítani. A modern elektronikus vezérlésű BLDC motor garantálja a maximális szívóerőt. A Duoro XCONTROL alaposan felporszívózza a szőnyegeket és minden típusú sima padlót.

Duoro XControl

Válasszon ki egy speciális turbó szívóprogramot, és a Duoro XCONTROL teljes fordulatszámmal kezd takarítani. Azonnal növeli szívóerőt és a forgó kefe forgási sebességét a maximálisra, és tökéletesen felporszívózza a szőnyeget és az állati szőrt.

Duoro XControl

A Duoro felporszívózza a szennyeződéseket és egyidejűleg szárazon vagy vizesen feltöröl. Mindegyik típusú feltörléshez egy speciális, pontos mikroszálas mop van nála előkészítve a nedves vagy száraz feltörlésre. A víztartály elegendő akár 80 m2 sima padló feltörlésére.

(A száraz és vizes mopos feltörléshez mindig az EASY PET fejet szükséges alkalmazni.)

Duoro XControl

 A fokozatos után-nedvesítési rendszernek köszönhetően az XCONTROL nem csak akár két órán keresztül töröl fel vizesen minőségi módon, hanem érzékeny felületek, például parketta, fa vagy laminált padló törlésére is alkalmas. Sohase hagyja a felületet túlzottan vizesen.

Duoro XControl

A robot nyomon követi minden mozgását és munkáját megosztja online a házi WIFI-n át az okos alkalmazásba. Így a háztartás takarítása mindig az Ön ellenőrzése alatt lesz és még a közelben sem kell lennie. Takarítani tud a munkahelyről, a kocsijából vagy a nyaralójából, egyszerűen bárhonnan, ahol online tud lenni.

Duoro XControl

A Duoro XCONTROL szisztematikusan takarít, végletes pontossággal. Az XLogic új navigációs rendszernek köszönhetően tökéletesen orientálódik a térben és tökéletesen lefedi az egész padló területét.

Duoro XControl

 A Duoro XCONTROL a szisztematikus takarítás legújabb tippjeivel érkezik, úgy a gyors mint az igen alapos takarításra vonatkozóan. Speciális programmal van ellátva a nedves feltörlésre vagy a szőnyegek precíz felporszívózására. Ez a robot mindig felismeri, mikor van feltakarítva.

6 takarítási üzemmód

GYORS

ALAPOS

TURBÓ

FELTÖRLÉS

SPOT 2x2

SARKOK ÉS FALAK MENTÉN

Duoro XControl

A modern navigáció a lakás és családi ház tökéletes kitakarításának garanciája. A Duoro XCONTROL nyomon követi a területet ultrahangos érzékelők sorával. Az XLogic navigációnak köszönhetően felismeri, hogy hol takarított már, és soha nem téved el. Tökéletesen takarít nemcsak a bútorok mentén, hanem a sarkokban és a kanapé alatt is. A Duoro XCONTROL elboldogul egyszerre több helyiség takarításával is.

Duoro XControl

Az ultrahangos lökhárító a robot-navigációt a még tökéletesebb takarításhoz mozdítja tovább. A Duoro XCONTROL ultrahangos érzékelőkkel sokkal pontosabban észleli az akadályokat és ezzel minimalizálja az ütközéseket. A szokványos robotporszívókkal ellentétben a Duoro XCONTROL nem ütközik bele a fekete bútorokba sem.

Duoro XControl

Szeretné megosztani a nagyobb helyiséget, el szeretné határolni a szőnyeget a sima padlótól, vagy "lezárni" a Duoro elől az ajtó nélküli szobát? Helyezzen az útjába virtuális falat a mágneses szalag segítségével, amely minden egyes csomagolás részét képezi.

Duoro XControl

A Duoro XCONTROL kitűnő robot mindenféle típusú padlóburkolat feltakarítására.

Duoro XControl

A nagynyomású Hard-Press system segítségével a Duoro akár 1 liter szennyeződést is felszív közvetlenül a gyűjtőkosárba. Minden piszkot szilárd porkockává összenyom, amelyet Ön egyszerűen fölösleges porozás nélkül kiütögethet. A porszívózás minőségéhez hozzájárul a nagy teljesítményű HEPA szűrő is.

Duoro XControl

A Duoro XCONTROL porszívónál a robot vezérlése igen könnyű és kényelmes. A robotját Ön ellenőrizheti és vezérelheti online, közvetlenül a mobiljával, vagy hagyományos távirányítóval. Az automatikus töltés, és a takarítás program beállítása előre egész hétre természetesen lehetséges.

A porszívó fő teste

Méretek
340 mm x 90 mm
 
Súly
3,5 kg
 
A takarítás időtartama
kb. 80 - 150 perc
 
Töltési feszültség
DC 24V/1A
 
Zajszint
60 – 80 dB
 
Az összegyűjtött szennyeződések térfogata
1 literig
 
Akkumulátor típusa
Li-Ion 2600 mA

Távirányító

Méretek
120 x 52 x 15 mm
 
Elemek típusa
2x AAA elem

A hálózati adapter specifikációi

Kimenet
DC 24 V 1 A
 
Bemenet
AC 100-240V, 50-60 Hz 0,8A

Töltőállvány

Méretek
160 x 130 x 100 mm

Mágneses szalag

Méretek
25 x 1000 mm