TANÁCSADÁS

RobzoneTANÁCSADÁS  |  Vissza


 

 

 

Tanácsra van szükségem a robot kiválasztásánál.
  • A robotporszívók és mopok minden fontos paramétereinek áttekinthető összehasonlítását megtalálja ITT

  • Nedves feltörlésű robotporszívók fontos paramétereinek összehasonlítását ITT találja.

Személyesen szívesen segítünk Önnek a választásban munkanapokon 9.00 - 17.00 a +36-1-933-3777-es számon.

Hol lehet letölteni a Robzone alkalmazást?

A mobilalkalmazás szabadon elérhető az AppStore-n, vagy a Google Play-en a Robzone cím alatt.

Problémát okoz a robot párosítása a Wifivel.

Az sikeres párosítás érdekében az Ön telefonja legyen csatlakoztatva a házi Wifihez, ahol a robot ezután takarítani fog. Ha az Ön telefonja mobil adatokat használ, párosítás előtt azt kérem kapcsolja a házi Wifire. A sikeres párosítás után a robotot bármilyen helyről irányítani tudja.

Az áttekinthető használati utasítást a mobilalkalmazáshoz megtalálhatja www.robzone.hu weboldalainkon a "Vevőszolgálat" szakaszon az "Utasítás a letöltéshez", vagy kattintson ide: itt.

Ellenőrizze a Wifi routert, hogy kizárólag csak a 2,4 GHz-n működik-e. Ha az Ön routere 5 GHz-vel dolgozik a párosítás a robottal nem lehetséges. Abban az esetben, ha Dual wifi routert használ, a csatlakozás problémát okozhat és a routert szükséges a 2,4 GHz használatra állítani.

Ha az Ön Wifije rendben van, kérem, vegye fel a kapcsolatot a info@robzone.hu a probléma részletesebb leírása érdekében, esetleg printscreen-nel csináljon egy képet, hogy segíteni tudjunk Önnek a párosítással.

Elfelejtettem a jelszót az alkalmazásba.

Az elfelejtett jelszó megszerzéséhez válassza a mobilalkalmazásban az elfelejtett jelszó küldésének folyamatát. A jelszót elküldjük e-mailben, amelyet az alkalmazásba történő regisztrálásnál használt.

Esetleg az alkalmazásba regisztrálhat mint új felhasználó egy új/más e-mail cím használatával.

Melyik porszívó van ellátva mobilalkalmazással?

Mobilalkalmazással irányítani a Duoro Xcontrol, Duoro Xcontrol Profi, Duoro Xclean 2.0 Generáció és a Duoro Xclean Profi Generáció 2.0 -t lehet. A Generáció 2.0 verzió 2019 december 2-tól van kínálatban. Az öregebb tipusú Duoro Xclean porszívók a Roomy és Mooppy családból az alkalmazás irányítását nem támogatják.

Vissza a boltba