Duoro Xclean

 
Porszívózik – feltöröl – felszárít
  
 • Extrém nagy szívóteljesítmény
 • Porszívózik és feltöröl egyidejűleg.
 • Felszívja az állati szőrt is
 • Alkalmas bármilyen típusú padlóhoz, beleértve a fát és a laminált anyagot

-40%.
Akcióból hátralevő idő:
 

Elérhetőség Raktáron > 3 db, INGYENES SZÁLLÍTÁS
Eredeti ár 223 320 Ft
Megtakarítás 89 330 Ft (–40 %)
133 990 Ft
   
Kategóriák Robotporszívók
 


A DUORO XCLEAN PROFI PORSZÍVÓ LEÍRÁSA

 
"A
 

"a

 

Duoro Xclean, robotporszívó, amely porszívózik és feltöröl.

 

Porszívózik – feltöröl – kiszárít

Takarítási felület: akár 150 m2 és akár 90 percig kitartóan képes takarítani. Kombinálja az nagy teljesítményű porszívózást és a feltörlést, így teljesen képes feltakarítani az Ön padlóját. A feltörléskor nem kell porszívóznia, mert a Duoro egy lépésben képes elvégezni a teljes takarítást. Ön kiválaszthatja a takarítás típusát, szükség szerint és bármely padlóra.

 • Porszívózik
 • Porszívózik + szárazon feltöröl
 • Porszívózik + vizesen feltöröl + kiszárít

 


 

Vizes feltörlés

A Duoro XCLEAN egy egyedülálló technológiát alkalmaz a padló vizes feltörlésére szárítással együtt. Ha fa vagy laminált padlója van, akkor a Duoro pontosan Önnek való segítő.

A felmosott padló azonnali megszárítása meggátolja a felület túlzott áztatását, ami nem tesz túl jót a fa- és laminált padlóknak. Nem kell megvárnia, hogy a padló megszáradjon a feltörlés után, a Duoroval azonnali használatra kész.

TIPP: Száraz és vizes mopoláshoz használja az EASY PET szívófejet

Duoro Xclean robotporszívó. Vizesen feltöröl és a padlót egyidejűleg felszárítja.

 

 


Duoro Xclean robot Két speciális mop a száraz és vizes feltörléshez.

 

Két különböző mop képes kezelni a száraz és vizes mopolást.

A Duoro XCLEAN harcba száll a por és odaszáradt piszok ellen. Minden egyes törlési típushoz egy speciális, a mikroszálas szerkezettel rendelkező mopja van készen a vizes vagy száraz feltörlésre. A robot egyszerű felkészítése a törlésre Önnek minimális időt vesz igénybe, így minden nap feltörölhet.


 

Kifinomult után-nedvesítő rendszer

A porszívó alsó részén található víztartály fokozatosan felszabadítja a vizet, és a vizes Aquamax mop a padlóról egyenletesen feltörli a szennyeződések foltjait is. Akár 80 m2 sima padlót is feltöröl.

A robot nem csak a vizesen törli, hanem érzékeny felületek, például parketta, fa vagy laminált padló feltörlésére is alkalmas. Soha nem hagyja túlzottan eláztatva a felületet.

Duoro Xclean robotporszívó. Vizesen töröl fel a mop fokozatos nedvesítésével, és ezzel kíméli az érzékeny padlókat.

 

Hogyan működik a DUORO XCLEAN PROFI | VISSZA A MENÜHÖZ

 

A Duoro Xclean 10 eszközzel rendelkezik a tökéletes takarításhoz


Duoro Xclean, robotporszívó nagy szívóerővel.

 

Nagy teljesítményű BLDC motor

A Duoro XCLEAN robot porszívó egy modern, elektronikuson vezérelt BLDC motorral felszerelt ventilátorral rendelkezik. Háromszor akkora teljesítménye van, mint a hagyományos elektromos motoroknak, ami az alapja a szőnyegek és a sima padlók igazán minőségi porszívózásának.

 

 

 

 


Két cserélhető szívófej

Ellentétben más robotporszívókkal, amelyek egy vagy két fő kefét használnak, a Duoro Xclean egyedülálló két különálló szívófejet kínál, amelyek mind a száraz, mind a nedves felületeken kiváló eredményt nyújtanak. EASY PET szívófej tökéletesen takarít sima felületeket és állati szőrt

A szennyeződéseket és a porcsomókat közvetlenül a hulladék edénybe szállítja, anélkül, hogy a kefére rátekeredne a hosszú haj és az állati szőr.
Ezzel szemben a forgókefés ACTIVE-BRUSH szívófej ideális a szőnyegek vagy rászáradt foltos sima padlók takarítására.

Duoro Xclean robotporszívó - speciális fej a szőnyegek és az állati szőr takarítására.


 

4 takarítási üzemmód

A Duoro Xclean egy alapos takarítórendszert használ, ahol a robot megtisztítja a padlót az akkumulátor maximális kapacitásig, így mindig a felület teljes lefedettségét biztosítja. A takarítás befejezése után automatikusan leparkol a töltőállványhoz.

Automatikus takarítás. Egy alapos takarítás, amely alkalmas a porszívózásra és a mopolásra. A robot a tisztítási ciklus alatt változtatja a takarítási módokat, hogy a takarítás a lehető leghatékonyabb legyen és minden helyre ismételten visszatér.

SPOT
Intenzív rövid program 2 x 2 m célzott terület tisztítására.

A falak mentén és a sarkokban. Szisztematikus tisztítás csak a sarkokban és a falak mentén.

Zig - Zag Speciális program nagyobb területek tisztítására.

A Duoro Xclean robotporszívó minden típusú padlóra alkalmas

 

Feltakarít minden sarkot

A legtöbb robot csak egy oldalsó kefével van felszerelve, de a Duoro rögtön kettővel. Csak ennek köszönhetően sepri ki gondosan a szennyeződéseket a falak és a sarkok mentén. Ez az egyik legalacsonyabb robot, így alaposan takarít még a nehezen elérhető helyeken is a bútorok alatt, és Ön nem kockáztatja a háta meghúzódását az ágy alatti vagy a szekrény alatti por porszívózásakor.

A Duoro XCLEAN rendszeresen takarít Ön helyett. A háztartásban jól tájékozódik az infravörös érzékelőknek köszönhetően, amikor áttekintéssel észleli az akadályokat, és soha nem esik le a lépcsőn.

"Robot

 


Virtuális fal a térség behatárolására a Duoro Xclean robotporszívó csomagolásában.

 

Virtuális fal a térség behatárolására

Önnek fel kell osztania egy nagyobb helyiséget kisebb részekre, vagy "el kell zárnia" a Duoro elől egy szobát, amelynek nincsen ajtaja? Állítson az útjába virtuális falat. A virtuális fal 4 méter hosszú láthatatlan infravörös sugarat bocsát ki, amely virtuális falat hoz létre és megakadályozza, hogy a robot folytassa útját. A virtuális falnak köszönhetően csak ott takaríthat, ahol akarja.

A virtuális falat 2 db D 1,5 V típusú elem látja el tápfeszültséggel.

 

 

 


 

A Duoro képes kezelni az összes típusú padlót

A Duoro Xclean nagy segítséget nyújt mindenféle padlóburkolat takarításához. Egyszerre porszívózik és feltöröl, és Ön egyszerűen beállíthatja a takarítás típusát. A hagyományos robot mopokkal ellentétben a fapadlók és laminált padlók feltörlésére is alkalmas.

A Duoro Xclean robotporszívó minden típusú padlóra alkalmas

 

A Duoro Xclean robotporszívó felszív akár 1 liter szennyeződést és port.

 

Akár 1 liter szennyeződést is felszív

"Az átlagos négyszemélyes család egy hét alatt majdnem egy liter port és szennyeződést termel, amelyek különösen a padlón helyezkednek el. A házi kedvenc állatokat tartó háztartásokban a szennyeződések mennyisége jelentősen emelkedik. "

A Hard-Press technológiának köszönhetően a Duoro rendszer a port és a szennyeződést a kosárban egy szilárd porkockába préseli, amelyet Ön kényelmesen kiütögethet felesleges porozás nélkül. A gyűjtő kosár kis praktikus kefével van ellátva a hulladékedény kényelmes tisztítására. A porszívózás minőségéhez hozzájárul a HEPA szűrő is.


 

Könnyű és felhasználóbarát kezelés

A takarítást egyetlen gombnyomással is futtathatja az érintőképernyőn vagy kényelmesen a távirányítóval. A takarítás programozása egy egész hétre előre magától értetődő.

A távirányítás lehetővé teszi a robot odahívását a szétszórt szemétre vagy apró rendetlenségre. Elegendő ujjal megmutatni, és a robot megteszi, amit Ön kíván.

Nem kell törődnie a robot feltöltésévelmagától is elboldogul vele. A takarítás befejezése után megkeresi a töltőállványt, leparkol és értesíti Önt, hogy kezdi a töltést. A töltőállványban fog várni az újabb lehetőségre, hogy takarítson.

"Duoro

 
 

A csomagolás tartalma | VISSZA A MENÜHÖZ

 

 
duoro-X-New-box+profi
 

A csomagolás tartalma

 • RobZone Duoro XCLEAN (Robot angolul beszél)
 • Távirányítás
 • Töltőállvány
 • Virtuális fal
 • Hálózati adapter
 • Mikroszálas mop száraz és vizes feltörlésre
 • Aquamax DUO mop vizes mopolásra
 • Mop modul víztartállyal
 • Forgókefével ellátott fej
 • Önálló szívófej (a porszívóba helyezve)
 • Oldalsó kefe készlet
 • Hepa szűrő (a porszívóba helyezve)
 • Kis tisztító kefe (a hulladék tartályon elhelyezve)

 


duoro-X
 

Műszaki paraméterek | VISSZA A MENÜHÖZ

 

 
 
duoroX-tech-parametry
 

Felhasználók értékelései | VISSZA A MENÜHÖZ

 

 
 
Duoro XCLEAN robotporszívó értékelések és vélemények
 
 
 
 
 


Gyakori kérdések | < VISSZA A MENÜHÖZ

 

 

Hol vásárolható meg a Rozone?
 
A Robzone robotos porszívók kizárólag az e-shopunkban vásárolhatók meg www.robzone.hu.
 
Milyen típusú padlókat képesek a Robzone robotok takaríteni?
 
A legtöbb robotporszívó tökéletesen megtisztítja a 0,5-1,5 cm hosszúságú szálakkal rendelkező szőnyegeket, valamint minden olyan sima felületet, mint a linóleumok, padlólapok, lebegő padlók, vinil padlók, fapadlók és parketták. Ráadásul a Roomy 4.0 modellek speciális rendszert tartalmaznak a sima padlók rendkívüli gondos tisztítására. A Duoro modellek pedig porszívózást és nedves feltörlést kínálnak egyben. A speciális Aquamax nedves feltörlésre szolgáló mop fel tudja törölni az érzékeny felületeket, amelyek érzékenyek a túlzott súrolásra. A Moppy modellt sima, mosható padlók nedves takarítására tervezték.
 
Hogyan használandó a mop? Szükséges-e benedvesíteni és a padló tisztítására alkalmas tisztítószert használni?
 
A Roomy 4.0 modellhez való mop egy antisztatikus mikroszálas anyag, ezért kizárólag mosószerek használata nélkül szárazon használandó. Kimosható mosógépben. A Duoro modellek tartozékai között két típusú mop található. Az egyik mop a finom por száraz törlésére szolgál, a második mop a speciális Aquamax, amely mindenféle sima padló nedves törlésére szolgál. A Moppy modell nagyméretű hasított mikroszálas moppal rendelkezik.
 
Át tud a robotporszívó menni a küszöbökön az egyik helyiségből a másikba?
 
Az átjáró takarólécek nem jelentenek problémát, és a robot klasszikus fából készült küszöböket általában 0,5-1,5 cm magasságig képes kezelni, mindig az adott küszöb vagy átmeneti sín profiljától függően. A tökéletes takarításhoz azonban javasoljuk a nagyobb területek kisebb szakaszokra való felosztását, akár a virtuális falakkal, akár természetesen a szobák közötti küszöbökkel. Ez jobb padlótisztítást eredményez.
 
Hogyan megbirkózik meg a robotporszívó és magas szőnyegekkel és rojtokkal?
 
A perzsa szőnyegeken lévő rojtokat javasoljuk eltakarni vagy a szőnyeget felcsavarni a porszívózás előtt, a porszívó a rojtokat beszívhatja vagy rátekerheti a forgókefére, ami valószínűleg a takarítás megszakításához vezetne, és a robot hibát jelentene.
Nem ajánljuk a robot porszívó használatát a 0,5 és 1,5 cm feletti hosszú szálú szőnyegekre. Azonban a legjobb, ha szőnyeget előbb kipróbálja, mert egyes típusokat jól kezelik a hosszabb szál ellenére. A Moppy modellt csak a sima padlók takarítására javasoljuk.
 
Mennyi idő alatt takarít ki a porszívó egy 50 m2 területű szobát?
 
A robotok többsége nem a terület szerint takarítja a padlót, hanem a kiválasztott program szerint. A robotporszívók a takarítás maximális időtartamára vannak beprogramozva úgy, hogy a felület minél jobban meg legyen tisztítva. A tovább takarított padló mindig jobban meg van tisztítva. Ez azt jelenti, hogy az automatikus takarításnál robot a 40 m2 területű helyiséget ugyanolyan hosszú ideig takarítja, mint a 80 m2-es helyiséget, de a kisebb helyiség hatékonyabban lesz kitakarítva. A takarítás után beparkol a töltőállványba, és megkezdi a töltését. A legújabb típusú robotunk, a Duoro Xcontrol a legújabb navigációs rendszerrel van ellátva, amelynek köszönhetően a robot szisztematikusan takarít és pontosan tudja, melyik helyeket takarította már, és hol nem takarított még. Ez a rendszer kiváló a háztartás gyors kitakarítására.
A normál takarítás időtartama egy akkumulátor töltéssel kb. 60-120 perc sima padlón és kb. 45-80 perc szőnyegen. Mindig a kiválasztott típusú robotporszívótól függ.
 
 
Mennyire nehéz a porszívó tisztítása?
 
A Robzone robotok tisztítása a többi márkához képest nagyon könnyű és gyors. A gyűjtőkosár megtelése után (a helyiség méretétől és a padló szennyezettségétől függ) elegendő egyszerűen kiüríteni a kosarat. A gyűjtőkosarakban nincs papír vagy más zsák, és gyakran vízzel moshatók.
Az alsó részen lévő keféket elegendő időről-időre megtisztítani a porról és a hajszálaktól, és ellenőrizni, hogy nem tekeredett-e fel haj a robot mozgó alkatrészeire. A nagy beszennyeződés vagy elhasználódás esetén a kefék könnyen kicserélhetők újakra. Az átgondolt szűrőrendszer lehetővé teszi az egyszerű használatot papírzacskók nélkül. Szükség esetén mossa ki a mopot vagy mossa le folyó vízzel. Ha a háztartásában házi kedvenc állatok vannak, vagy egy családtagnak hosszú haja van, Önre is gondoltunk, és néhány Robzone robot egy különleges EASY PET szívófejjel van ellátva, amely teljesen karbantartásmentes és kiküszöböli a kefe fárasztó megtisztítását a rácsavarodott hajtól. Természetesen a karbantartáshoz tartozik a szűrők cseréje is.
 
Mennyire energiaigényes robotporszívózás?
 
Robotporszívó energiafogyasztása kb. 6-szor alacsonyabb, mint a normál kézi porszívózásé. Emellett a takarítás hatékonysága nagyobb a robot precízségének és a takarítások számának köszönhetően.
 
Kisepri a helyiség sarkait is?
 
Természetesen. Az oldalsó kefék alaposan kisepernek minden sarkot és a port a falak mentén. A Robzone robotporszívók két oldalsó kefével rendelkeznek, így egy sarok sem menekülhet meg előlük.
 
A lakás ugyanúgy ki lesz takarítva, mint a klasszikus porszívózásnál?
 
Saját tapasztalatainkból merjük mondani, hogy a takarítás valóban tökéletes. Elvégre az ember nem egy gép, és robot addig takarít, amíg a padló nem tökéletes. Ráadásul a robot számára nem probléma, hogy minden nap, vagy naponta többször takarítson.
 
El tudja a porszívó takarítani a szétszórt szemetet, amire általában elővesszük a seprűt a lapáttal?
 
Pontosan ilyen esetekre szolgál a Robzone porszívók SPOT programja az alapos 1 m2-es takarításhoz.
A második lehetőség az, hogy egy távirányítóval irányítsuk a porszívót a szennyezett területre, ugyanúgy mint a távirányítható játékautót, és navigáljuk az adott hely alapos kitakarítására.
 
Hogyan lehet kijelölni, hogy a porszívó csak egy helyiségben takarítson és a másikba ne menjen át, ha a helyiséget nem zárja le ajtó?
 
Ilyen helyzetekben tanácsos mágneses szalagot vagy virtuális falat használni. Ez egy kis torony, amelyet Ön a szoba szélére helyez, oda, ahol a porszívó további mozgását korlátozni szeretné. Infravörös sugár leadásával a torony úgynevezett virtuális falat hoz létre, amelyen keresztül a porszívó nem tud áthaladni. Vagy a legújabb robotok esetében használjon mágneses szalagot, amelyet egyszerűen a padlóra helyez és a robot nem fog áthaladni rajta.
 
Egy duplex lakásban élünk, és attól tartok, ha hagyom a porszívót, hogy takarítson a mi távollétünkben, hogy leesik a lépcsőről.
 
Robzone porszívók nagyon okosak és nem esnek ki a lépcsőn! A porszívóban elhelyezett érzékelők segítségével felismerik a lépcsőt és megváltoztatják a takarítás irányát. De tudatában kell lenni annak, hogy az érzékelők nem reagálnak az üvegfelületre vagy a vízfelületre.
 
Hogyan kezeli a porszívót a kutya- vagy macskaszőrt?
 
A Duoro modelleknek elég nagy a szennyeződés tartálya, ezért a nagy mennyiségű állati szőr nem jelent problémát. Ezenkívül speciális EASY-PET tisztítófejjel vannak felszerelve, amelynek célja az állati szőr és a hosszú haj felszívása. Biztosan javasoljuk, hogy eleinte rendszeresen ellenőrizze a tartály telítettségét a túltöltés és a gyakoribb karbantartás elkerülése érdekében, ellenőrizze, hogy a kis kerekek nincsenek-e telehordva a szőrből való finom pihékkel vagy porral.
 
A készülékekből vagy számítógépekből jövő szabadon fektetett kábeleink vannak a lakásban, hogyan kezeli ezeket a robotot?
 
Előfordulhat, hogy a kábelek feltekeredését akadályozó funkció ellenére a robot a forgókefével feltekeri a kábelt és ezzel kárt okozhat. A hagyományos kábeleknél a robot általában jól működik, de különösen érzékenyek a vékony kábelek a telefon töltőkből stb. Javasoljuk, hogy takarításkor ügyeljen arra, hogy a porszívó ne kerüljön érintkezésbe a szabadon elhelyezett kábelekkel. A kábeleket takarja le léccel, takarítás előtt távolítsa el őket a padlóról vagy a porszívó számára korlátozza a hozzájuk férést.
 
Letakarítja a robot a lépcsőházat is?
 
A robot sajnos nem tudja takarítani az egyes lépcsőket, de nagy előnye, hogy a padló infravörös érzékelőknek köszönhetően a lépcsőről vagy a bárhogyan kiemelkedő területről soha nem esik le.
 
A robotporszívó megtisztítja a nedves vagy száraz foltokat a padlón?
 
A Duoro és a Moppy modelleket nedves törlésre is tervezték, és a vízcseppek nem számítanak nekik. Ezeket azonban semmiképpen nem úgy tervezték, hogy folyadékot lehessen velük felszívni!
 
Ha nagyon sötét, fekete vagy színes kontrasztos padló van a házban, akkor az érzékelők megfelelően működnek?
 
A modern belső térben a padlóburkolatok néha megjelennek ezekben a színeken. Tekintettel a leesés elleni érzékelők funkciójának elvére az ilyen padlóburkolatok takarítása nem alkalmas a robotporszívók számára.
 
Hogyan boldogul a robotporszívó a fekete bútorral?
 
A szabványos robotporszívó észleli az akadályokat, lelassít előttük, körbejárja őket és kiválasztja a következő utat a takarításhoz. Ha azonban a házban fekete bútorok vannak, az infravörös érzékelők működési elve miatt feltehető, hogy logikusan előfordulhat az helytelen működés. A fekete akadály kevésbé felismerhető egy robotporszívó számára, és ezután ütközés jöhet létre. Ezekre az esetekre azonban a robot rugalmas érzékeny lökhárítóval van felszerelve, hogy elkerülje az akadály vagy a robot károsodását. Ez nem komoly probléma vagy a robot hibája. Javasoljuk, hogy előzetesen próbálja ki a robotot az ellenőrzése alatt, és győződjön meg arról, hogy megfelelően működik-e.
Kivételt képez a Duoro Xcontrol robot, amely speciális ultrahangos érzékelőkkel van ellátva, amelyek észlelik és reagálnak a fekete bútorokra is a takarítás során.
Typ vysavače robotické
Vysávání suché ,mokré
Provedení bezsáčkové
Požadované vlastnosti Pro domácnost se zvířaty

Video