Hivatalos forgalmazó

 


Kapjon garanciát, hogy az EREDETIT vásárolja meg!

Tisztelt vevőink!
A Robzone termékek hivatalos forgalmazása Magyarországon jelenleg kizárólag a hivatalos e-shopon keresztül történik www.robzone.hu

Értékesítési hálózatunk részletes vizsgálatának befejezéséig Magyarországon egyetlen más viszonteladó sincs meghatalmazva az eredeti Robzone termékek értékesítésére!

 

A Hivatalos e-shopon keresztül történő vásárlással www.robzone.hu biztonságra tesz szert:

Garancia az áru legális eredetére:

Az e-shopon keresztül vásárolt áru esetében www.robzone.hu garantáljuk, hogy az áru legális eredetéről van szó, egyenesen a mi cégünktől és hogy az áru teljesen új. Előfordulhat, hogy újrafeldolgozott terméket vásárol, amely nem ment át a kilépési terheléses ellenőrzésen, és ki kellett volna selejtezni és ártalmatlanítani vagy hibák elemzésére kellett volna küldeni.

100%-os minőség garanciája:

A www.robzone.hu e-shopban megvásárolt termékek esetében garantáljuk, hogy az áru eredeti Robzone, és tökéletesen hibamentes kimeneti minőségellenőrzésen ment át a forgalmazási osztályunkon.

A legújabb termék kivitelezés garanciája:

A www.robzone.hu e-shopon keresztül vásárolt áruk esetében biztos lehet abban, hogy mindig a legfrissebb és legjobb termék kivitelezést kapja. Termékeink folyamatos fejlesztésen, a paraméterek és a minőség javításán mennek keresztül. Kérjük, mindig csak a legfrissebb és legjobb árut vásárolja meg!

A 24 havi garancia biztosítása:

A garancia időtartama 24 hónap a www.robzone.hu e-shopon keresztül vásárolt termékekre.

Kivételes vevőszolgálat garantálása:

A www.robzone.hu hivatalos e-shopunkon keresztül megvásárolt Robzone árucikkre egy magasabb szintű ügyfélszolgálat vonatkozik.

Problémamentes A problémamentes kereskedelem garantálása:

Ön semmilyen kockázatot nem vállal az áru vásárlásakor a www.robzone.hu e-shopon keresztül. Garantáljuk Önnek a vásárlás problémamentes lebonyolítását. Az esetleges bármilyen problémát megoldjuk Ön helyett, elég, ha hozzánk fordul.

A fent említett garancia csak a hivatalos online áruházainkon keresztül történő vásárlásakor biztosítható. Az ellenőrzéshez mindig kérünk egy vásárlási dokumentumot. Ha megállapítást nyer, hogy Robzone vásárlása nem zajlott le e-boltunkon keresztül, sajnos, nem ismerhetjük el az Ön garanciáját, mert valószínűleg olyan termékről van szó, amelyet nem lett volna szabad forgalmazásba hozni.

 

 

Vissza a boltba