Duoro XCLEAN Profi - test

 

 

 

Az új intelligens robot porszívózik – feltöröl – felszárít

  • Extrém nagy szívóteljesítmény
  • Porszívózik és feltöröl egyidejűleg
  • Felszívja az állati szőrt is
  • Alkalmas bármilyen típusú padlóhoz, beleértve a fát és a laminált anyagot
  • Pluszként ingyenes Profi kis koffer gazdag tartozék készlettel
INGYENES SZÁLLÍTÁS
233 370 ,- –40 % 139 990 ,-
Kategóriák: Robotporszívók
Vysávání: suché ,mokré
Provedení: bezsáčkové
Požadované vlastnosti: Pro domácnost se zvířaty
Typ vysavače: robotické
DX Profi Front
233 370 ,- –40 %
Robzone DX profi

Egyszerre porszívózik és nedvesen feltöröl.
A padlót azonnal megszárítja.

Robzone DX profi

Egy lépésben komplett ki van takarítva.
Maximális időmegtakarítás.

Robzone DX profi

 

Robzone DX profi

Takarítási felület: akár 2502-t és akár 90 percig kitartóan képes takarítani. Kombinálja a nagy teljesítményű porszívózást és a feltörlést, ennek köszönhetően képes teljesen feltakarítani az Ön padlóját. Feltörlés előtt nem kell felporszívózni,mert a Duoro egy lépésben képes elvégezni a teljes takarítást. Szükség szerint, bármilyen tipusú padlóra kiválaszthatja a takarítás típusát.

    .
  • Porszívózik
  • Porszívózik + szárazon feltöröl
  • Porszívózik + nedvesen feltöröl + szárít
Robzone DX profi

A Duoro XCLEAN egy egyedülálló technológiát alkalmaz a padló törlése és szárítása alatt. Ha fa vagy laminált padlója van, akkor a Duoro egy jó segítő az Ön számára.

A felmosottpadló azonnali szárítása meggátolja a felület túlzottáztatását, ami nem tesz túl jót a fa- és laminált padlónak. Nem kell várnia, hogy feltörlés után megszáradjon a padló. A Duoroval azonnali használatra kész.

TIPP: Száraz és nedves mopoláshoz használja az EASY PET szívófejet.

Robzone DX profi

A Duoro XCLEAN készen áll, hogy harcba szálljon a por és az odaszáradt piszok ellen. Minden egyes törlési típushoz egy speciális mikroszálas mop szerkezete ál rendelkezésre a nedves vagy száraz feltörléshez. A robot egyszerű előkészítése a padló törléshez Önnek minimális időt vesz igénybe, így minden nap feltörölhet.

Robzone DX profi

A porszívó alsó részén található víztartály, mely folyamatosan vizet enged és a nedves Aquamax mop a padlóról egyenletesen feltörli a szennyeződést és a foltokat. Akár 80 m2 sima padlót is feltöröl.

A robot nemcsak, hogy alaposan nedvesen töröl, de alkalmas érzékeny felületek törlésére is, beleértvé a parkettát, fa vagy laminált padlót is. A padló felületét nem hagyja túl nedvesen.

Robzone DX profi

 

Robzone DX profi

A Duoro XCLEAN robot porszívó egy modern, elektronikus önvezérelt BLDC motorral felszerelt ventilátorral rendelkezik. Háromszor nagyobb teljesítménye van, mint a hagyományos elektromos motoroknak, ami fontos a szőnyegekés a sima padlók hatékony porszívózásához.

Robzone DX profi

Ellentétben más robotporszívókkal, amelyek egy vagy kétfőkefét használnak a Duoro Xclean egyedülállókétkülönálló szívó fejet kínál, amelyek mind a száraz, mind a nedves felületeken kiváló eredményt nyújtanak. EASY PET szívófej tökéletesen feltakarítja a sima felületeket és az állatszőrt.

A szennyeződéseket és a porcsomókat közvetlenül a hulladék edény beszállítja, anélkül, hogy a kefére rátekeredne a hosszú haj és azállatszőr. Ellenkezőleg a forgókefés ACTIVE-BRUSH szívófej ideális a szőnyeg vagy sima padlók felületére rászáradt szennyeződések eltávolítására.

Robzone DX profi

A Duoro Xclean egy alapos takarító rendszert használ, ahol a robot a padló tisztítása közben felhasználja az akkumulátor maximális kapacitását, így mindig a felület teljeslefedettségét biztosítja. A takarítás befejezése után automatikusan leparkolja magát a töltőállomáson.

Automatikustakarítás. Egy alapostakarítás, amely alkalmas a porszívózásra és a mopolásra. A robot a tisztítási ciklussal átváltoztatja a takarítási módokat, hogy a takarítás a lehető leghatékonyabb legyen és minden helyre ismételten visszatér.

SPOT Intenzív rövid program,2 x 2 m terület célzott takarítási feladatokra alkalmas.

A falak mentén és a sarkokban. Szisztematikus tisztítás csak a sarkokban és a falakmentén.

Zig - Zag Speciális program nagyobb területek tisztítására.

Robzone DX profi

A legtöbb robot csak egy oldalsó kefével van felszerelve, de a Duoro rögtön kettővel. Csak ennek köszönhetően söpri ki gondosan a szennyeződéseket a falak és a sarkok mentén. Ez az egyik legalacsonyabb robot, így alaposan takarít még a nehezen elérhető helyeken is a bútorok alatt, és Ön nem kockáztatja a háta meghúzódását az ágy alatti vagy a szekrény alatti por porszívózásakor.

A Duoro XCLEAN rendszeresen takarít Ön helyett. A háztartásban jól tájékozódik az infravörös érzékelőknek köszönhetően, amikor áttekintéssel észleli az akadályokat, és soha nem esik le a lépcsőn.

Robzone DX profi

Önnek felkell osztania egy nagyobb helyiséget kisebb részekre, vagy "el kell zárnia" a Duoro elől egy szobát, amelyeknek nincsen ajtaja? Állítson az útjába egy virtuális falat. Ekkor 4 méter hosszú láthatatlan infravörös sugárzást bocsát ki, így egy virtuális fal alakul ki, mellyel elzárja a területet a porszívó elől és így megakadályozza, hogy a robot folytassa útját. A virtuális falnak köszönhetően csak ott takarít, ahol takarítani kíván.

A virtuális fal használatához szükséges 2 db D 1,5 V típusú elem.

Robzone DX profi

A Duoro Xclean nagy segítséget nyújt mindenféle padlóburkolat takarításához. Egyszerre porszívózik és feltöröl, és Ön egyszerűen beállíthatja a takarítástípusát. A hagyományos robot moppal ellentétben a fapadlók és laminált padlók feltörlésére is alkalmas.

Robzone DX profi

"Az átlagos négyszemélyes család egy hét alatt majdnem egy liter port és szennyeződést termel, amelyek különösen a padlón helyezkednek el. A házi kedvenc állatokat tartó háztartásokban a szennyeződések mennyisége jelentősen emelkedik."

A Hard-Press technológiának köszönhetően a Duoro rendszer a port és a szennyeződést a kosárban egy szilárd porkockába préseli, amelyet Ön kényelmesen kiütögethet felesleges porozódat nélkül. A gyűjtő kosár kis praktikus kefével van ellátva a hulladék edény egyszerű tisztítására. A hatékony porszívózáshoz hozzájárul a HEPA szűrő is.

Robzone DX profi

A takarítást egyetlen gombnyomással is aktiválhatja az érintőképernyőn vagy kényelmesen a távirányítóval. A takarítás programozása egy egész hétre előre magától értetődő dolog.

A távirányítás lehetővé teszi a robot odahívását a szétszórt szemétre vagy apró rendetlenségre. Elegendő ujjal megmutatni, és a robot megteszi, amit Ön kíván.
Nem kell törődnie a robot feltöltésével magától is elboldogul vele. A takarítás befejezése után megkeresi a töltőállványt, leparkol és értesíti Önt, hogy kezdi a töltést. A töltőállványban fog várni az újabb takarítási feladatok elvégzésére.

A porszívó fő teste

Méretek
340 mm x 100 mm
 
Súly
3,5 kg
 
Az akkumulátor feszültsége
DC 14,4 V
 
A takarítás időtartama
kb. 80 – 120 perc
 
Töltési idő
4 - 5 óra
 
Zajszint
60 – 70 dB
 
Az összegyűjtött szennyeződések térfogata
1 literig
 
Akkumulátor típusa
NI-MH 2000 mAH

Távirányító

Méretek
120 x 52 x 15 mm
 
Elemek típusa
2x AAA elem

A hálózati adapter specifikációi

Kimenet
DC 24 V 1 A
 
Bemenet
AC 100-240V, 50-60 Hz 0,8A

Töltőállvány

Méretek
160 x 130 x 100 mm

Virtuális fal

Méretek
95 x 100 mm
 
Elemek típusa
2 db. LR20
 
A sugár maximális hatótávolsága
4 méter