Duoro Xclean, 2.0 GENERÁCIÓ VÉGKIÁRUSITÁS

 

 

2.0 Generáció | VÉGKIÁRUSITÁS
 

Az új intelligens robot porszívózik – feltöröl – felszárít

 • Extra hatékonyszívás (1800 Pa)
 • Vario Motion navigáció a szemét optikai érzékelésére
 • A mobil applikáció komfortos működtetése
 • Magas teljesítményű Li-lon 2 200 mAh akkumulátor
 • Megszakítás nélkül akár 120 percen át porszívózik
 • Ezen kívül Profi koffer gazdag felszerelési kiegészítőkkel
 

 

2.0 Generáció | VÉGKIÁRUSITÁS
 
Az új intelligens robot porszívózik – feltöröl – felszárít
 • Extra hatékonyszívás (1800 Pa)
 • Vario Motion navigáció a szemét optikai érzékelésére
 • A mobil applikáció komfortos működtetése
 • Magas teljesítményű Li-lon 2 200 mAh akkumulátor
 • Megszakítás nélkül akár 120 percen át porszívózik
 • Ezen kívül Profi koffer gazdag felszerelési kiegészítőkkelINGYENES SZÁLLÍTÁS
224 890 ,- –47 % 119 990 ,-
Kategória: Robotporszívók
Typ vysavače: robotické
Vysávání: suché ,mokré
Provedení: bezsáčkové
Požadované vlastnosti: Pro domácnost se zvířaty
DX3 Airmax produkt solo
224 890 ,- –47 %
A Duoro Xclean PORSZÍVÓ LEÍRÁSA
A Duoro XCLEAN robotporszívó fő előnyei
A Duoro XCLEAN top funkciói

Porszívózik – feltöröl – kiszárít

Takarítási felület: akár 1802-t és akár 120 percig kitartóan képes takarítani. Kombinálja az nagy teljesítményű porszívózást és a feltörlést, így teljesen képes feltakarítani az Ön padlóját. A feltörléskor nem kell porszívóznia, mert a Duoro egy lépésben képes elvégezni a teljes takarítást. Ön kiválaszthatja a takarítás típusát, szükség szerint és bármely padlóra.

 • Porszívózik
 • Porszívózik + szárazon feltöröl
 • Porszívózik + vizesen feltöröl + kiszárít
Duoro XCLEAN extra teljesítményű robotporszívó

Duoro XCLEAN extra teljesítményű robotporszívó

Két különböző mop képes kezelni a száraz és vizes mopolást

A Duoro XCLEAN harcba száll a por és odaszáradt piszok ellen. Minden egyes törlési típushoz egy speciális, a mikroszálas szerkezettel rendelkező mopja van készen a vizes vagy száraz feltörlésre. A robot egyszerű felkészítése a törlésre Önnek minimális időt vesz igénybe, így minden nap feltörölhet.


Kifinomult után-nedvesítő rendszer

A porszívó alsó részén található víztartály fokozatosan felszabadítja a vizet, és a vizes Aquamax mop a padlóról egyenletesen feltörli a szennyeződések foltjait is. Akár 80 m2 sima padlót is feltöröl.

A robot nem csak a vizesen törli, hanem érzékeny felületek, például parketta, fa vagy laminált padló feltörlésére is alkalmas. Soha nem hagyja túlzottan eláztatva a felületet.

Duoro XCLEAN extra teljesítményű robotporszívó

Gondtalan takarítás a mobil applikációval

A mobil alkalmazással takaríthat a munkahelyéről, az autóból, nyaralóból, egyszerűen bármikor, ha online van. Az alkalmazás lehetővé teszi a takarítási programok kiválasztását, vagy kényelmesen beállítani az időpontot és a napot a rendszeres takarításhoz.

Alkalmazás letölthető itt.

Az alkalmazást támogatja az IOS és Android rendszer 2,4 GHzes WiFi

A Duoro XCLEAN robotporszívó fő előnyei

Duoro XCLEAN extra teljesítményű robotporszívó

Nagy teljesítményű BLDC motor

A Duoro XCLEAN robot porszívó egy modern, elektronikuson vezérelt BLDC motorral felszerelt ventilátorral rendelkezik. Háromszor akkora teljesítménye van, mint a hagyományos elektromos motoroknak, ami az alapja a szőnyegek és a sima padlók igazán minőségi porszívózásának.


Átgondolt után-nedvesítési rendszer

DA fokozatos után-nedvesítési rendszernek köszönhetően az XCLEAN nem csak akár két órán keresztül töröl fel vizesen minőségi módon, hanem érzékeny felületek, például parketta, fa vagy laminált padló törlésére is alkalmas. Sohase hagyja a felületet túlzottan vizesen.

Duoro XCLEAN extra teljesítményű robotporszívó

Két cserélhető szívófej

Ellentétben más robotporszívókkal, amelyek egy vagy két fő kefét használnak, a Duoro Xclean egyedülálló két különálló szívófejet kínál, amelyek mind a száraz, mind a nedves felületeken kiváló eredményt nyújtanak. EASY PET szívófej tökéletesen takarít sima felületeket és állati szőrt

A szennyeződéseket és a porcsomókat közvetlenül a hulladék edénybe szállítja, anélkül, hogy a kefére rátekeredne a hosszú haj és az állati szőr. Ezzel szemben a forgókefés ACTIVE-BRUSH szívófej ideális a szőnyegek vagy rászáradt foltos sima padlók takarítására.

A Duoro XCLEAN robotporszívó fő előnyei

4 takarítási üzemmód

A Duoro Xclean egy alapos takarítórendszert használ, ahol a robot megtisztítja a padlót az akkumulátor maximális kapacitásig, így mindig a felület teljes lefedettségét biztosítja. A takarítás befejezése után automatikusan leparkol a töltőállványhoz.

Automatikus takarítás. Egy alapos takarítás, amely alkalmas a porszívózásra és a mopolásra. A robot a tisztítási ciklus alatt változtatja a takarítási módokat, hogy a takarítás a lehető leghatékonyabb legyen és minden helyre ismételten visszatér.

SPOT Intenzív rövid program 2 x 2 m célzott terület tisztítására.

A falak mentén és a sarkokban. Szisztematikus tisztítás csak a sarkokban és a falak mentén.

Zig - Zag Speciális program nagyobb területek tisztítására.

Duoro XCLEAN extra teljesítményű robotporszívó

Feltakarít minden sarkot

A legtöbb robot csak egy oldalsó kefével van felszerelve, de a Duoro rögtön kettővel. Csak ennek köszönhetően sepri ki gondosan a szennyeződéseket a falak és a sarkok mentén. Ez az egyik legalacsonyabb robot, így alaposan takarít még a nehezen elérhető helyeken is a bútorok alatt, és Ön nem kockáztatja a háta meghúzódását az ágy alatti vagy a szekrény alatti por porszívózásakor.

A Duoro XCLEAN rendszeresen takarít Ön helyett. A háztartásban jól tájékozódik az infravörös érzékelőknek köszönhetően, amikor áttekintéssel észleli az akadályokat, és soha nem esik le a lépcsőn.

A Duoro XCLEAN robotporszívó fő előnyei

Duoro XCLEAN extra teljesítményű robotporszívó

Virtuális fal a térség behatárolására

Önnek fel kell osztania egy nagyobb helyiséget kisebb részekre, vagy "el kell zárnia" a Duoro elől egy szobát, amelynek nincsen ajtaja? Állítson az útjába virtuális falat. A virtuális fal 4 méter hosszú láthatatlan infravörös sugarat bocsát ki, amely virtuális falat hoz létre és megakadályozza, hogy a robot folytassa útját. A virtuális falnak köszönhetően csak ott takaríthat, ahol akarja.

 

A virtuális falat 2 db D 1,5 V típusú elem látja el tápfeszültséggel.


A Duoro képes kezelni az összes típusú padlót

A Duoro Xclean nagy segítséget nyújt mindenféle padlóburkolat takarításához. Egyszerre porszívózik és feltöröl, és Ön egyszerűen beállíthatja a takarítás típusát. A hagyományos robot mopokkal ellentétben a fapadlók és laminált padlók feltörlésére is alkalmas.

Duoro XCLEAN extra teljesítményű robotporszívó

Duoro XCLEAN extra teljesítményű robotporszívó

Akár 1 liter szennyeződést is felszív

"Az átlagos négyszemélyes család egy hét alatt majdnem egy liter port és szennyeződést termel, amelyek különösen a padlón helyezkednek el. A házi kedvenc állatokat tartó háztartásokban a szennyeződések mennyisége jelentősen emelkedik."

A Hard-Press technológiának köszönhetően a Duoro rendszer a port és a szennyeződést a kosárban egy szilárd porkockába préseli, amelyet Ön kényelmesen kiütögethet felesleges porozás nélkül. A gyűjtő kosár kis praktikus kefével van ellátva a hulladékedény kényelmes tisztítására. A porszívózás minőségéhez hozzájárul a HEPA szűrő is.


Egyszerű és barátságos üzemeltetés

A takarítás megkezdését beindíthatja egy gombnyomással az érzékelő kijelzőjén, kényelmesen távirányítóval, vagy közvetlenül az intelligens telefonjáról. Programozhatja a takarítást, ahogy tetszik, minden napra és egész hétre előre.

A távirányító lehetővé teszi a robot porszívót odairányítani a kiszóródott szeméthez, vagy apró rendetlenséghez. Elég ujjal odamutatni és a robot megteszi, amit kíván.

Mobil alkalmazással a robotot takarításra kapcsolhatja, bármikor eszébe jut.

A robot feltöltésével nem kell törődnie, megbirkózik vele.

A takarítás befejeztével megkeresi a töltőbázist, leparkol és jelzi önnek, hogy töltődni kezd. A töltőbázison fogja várni a következő takarítás lehetőségét.

Duoro XCLEAN PROFI extra teljesítményű robotporszívó
Robzone DX profi

Egyszerre porszívózik és nedvesen feltöröl.
A padlót azonnal megszárítja.

Robzone DX profi

Egy lépésben komplett ki van takarítva.
Maximális időmegtakarítás.

Robzone DX profi

 

Robzone DX profi

Takarítási felület: akár 1802-t és akár 120 percig kitartóan képes takarítani. Kombinálja a nagy teljesítményű porszívózást és a feltörlést, ennek köszönhetően képes teljesen feltakarítani az Ön padlóját. Feltörlés előtt nem kell felporszívózni,mert a Duoro egy lépésben képes elvégezni a teljes takarítást. Szükség szerint, bármilyen tipusú padlóra kiválaszthatja a takarítás típusát.

  .
 • Porszívózik
 • Porszívózik + szárazon feltöröl
 • Porszívózik + nedvesen feltöröl + szárít
Robzone DX profi

A Duoro XCLEAN egy egyedülálló technológiát alkalmaz a padló törlése és szárítása alatt. Ha fa vagy laminált padlója van, akkor a Duoro egy jó segítő az Ön számára.

A felmosottpadló azonnali szárítása meggátolja a felület túlzottáztatását, ami nem tesz túl jót a fa- és laminált padlónak. Nem kell várnia, hogy feltörlés után megszáradjon a padló. A Duoroval azonnali használatra kész.

TIPP: Száraz és nedves mopoláshoz használja az EASY PET szívófejet.

Robzone DX profi

A Duoro XCLEAN készen áll, hogy harcba szálljon a por és az odaszáradt piszok ellen. Minden egyes törlési típushoz egy speciális mikroszálas mop szerkezete ál rendelkezésre a nedves vagy száraz feltörléshez. A robot egyszerű előkészítése a padló törléshez Önnek minimális időt vesz igénybe, így minden nap feltörölhet.

Robzone DX profi

A porszívó alsó részén található víztartály, mely folyamatosan vizet enged és a nedves Aquamax mop a padlóról egyenletesen feltörli a szennyeződést és a foltokat. Akár 80 m2 sima padlót is feltöröl.

A robot nemcsak, hogy alaposan nedvesen töröl, de alkalmas érzékeny felületek törlésére is, beleértvé a parkettát, fa vagy laminált padlót is. A padló felületét nem hagyja túl nedvesen.

Robzone DX profi

 

Robzone DX profi

A Duoro XCLEAN robot porszívó egy modern, elektronikus önvezérelt BLDC motorral felszerelt ventilátorral rendelkezik. Háromszor nagyobb teljesítménye van, mint a hagyományos elektromos motoroknak, ami fontos a szőnyegekés a sima padlók hatékony porszívózásához.

Robzone DX profi

Ellentétben más robotporszívókkal, amelyek egy vagy kétfőkefét használnak a Duoro Xclean egyedülállókétkülönálló szívó fejet kínál, amelyek mind a száraz, mind a nedves felületeken kiváló eredményt nyújtanak. EASY PET szívófej tökéletesen feltakarítja a sima felületeket és az állatszőrt.

A szennyeződéseket és a porcsomókat közvetlenül a hulladék edény beszállítja, anélkül, hogy a kefére rátekeredne a hosszú haj és azállatszőr. Ellenkezőleg a forgókefés ACTIVE-BRUSH szívófej ideális a szőnyeg vagy sima padlók felületére rászáradt szennyeződések eltávolítására.

Robzone DX profi

A Duoro Xclean egy alapos takarító rendszert használ, ahol a robot a padló tisztítása közben felhasználja az akkumulátor maximális kapacitását, így mindig a felület teljeslefedettségét biztosítja. A takarítás befejezése után automatikusan leparkolja magát a töltőállomáson.

Automatikustakarítás. Egy alapostakarítás, amely alkalmas a porszívózásra és a mopolásra. A robot a tisztítási ciklussal átváltoztatja a takarítási módokat, hogy a takarítás a lehető leghatékonyabb legyen és minden helyre ismételten visszatér.

SPOT Intenzív rövid program,2 x 2 m terület célzott takarítási feladatokra alkalmas.

A falak mentén és a sarkokban. Szisztematikus tisztítás csak a sarkokban és a falakmentén.

Zig - Zag Speciális program nagyobb területek tisztítására.

Robzone DX profi

A legtöbb robot csak egy oldalsó kefével van felszerelve, de a Duoro rögtön kettővel. Csak ennek köszönhetően söpri ki gondosan a szennyeződéseket a falak és a sarkok mentén. Ez az egyik legalacsonyabb robot, így alaposan takarít még a nehezen elérhető helyeken is a bútorok alatt, és Ön nem kockáztatja a háta meghúzódását az ágy alatti vagy a szekrény alatti por porszívózásakor.

A Duoro XCLEAN rendszeresen takarít Ön helyett. A háztartásban jól tájékozódik az infravörös érzékelőknek köszönhetően, amikor áttekintéssel észleli az akadályokat, és soha nem esik le a lépcsőn.

Robzone DX profi

Önnek felkell osztania egy nagyobb helyiséget kisebb részekre, vagy "el kell zárnia" a Duoro elől egy szobát, amelyeknek nincsen ajtaja? Állítson az útjába egy virtuális falat. Ekkor 4 méter hosszú láthatatlan infravörös sugárzást bocsát ki, így egy virtuális fal alakul ki, mellyel elzárja a területet a porszívó elől és így megakadályozza, hogy a robot folytassa útját. A virtuális falnak köszönhetően csak ott takarít, ahol takarítani kíván.

A virtuális fal használatához szükséges 2 db D 1,5 V típusú elem.

Robzone DX profi

A Duoro Xclean nagy segítséget nyújt mindenféle padlóburkolat takarításához. Egyszerre porszívózik és feltöröl, és Ön egyszerűen beállíthatja a takarítástípusát. A hagyományos robot moppal ellentétben a fapadlók és laminált padlók feltörlésére is alkalmas.

Robzone DX profi

"Az átlagos négyszemélyes család egy hét alatt majdnem egy liter port és szennyeződést termel, amelyek különösen a padlón helyezkednek el. A házi kedvenc állatokat tartó háztartásokban a szennyeződések mennyisége jelentősen emelkedik."

A Hard-Press technológiának köszönhetően a Duoro rendszer a port és a szennyeződést a kosárban egy szilárd porkockába préseli, amelyet Ön kényelmesen kiütögethet felesleges porozódat nélkül. A gyűjtő kosár kis praktikus kefével van ellátva a hulladék edény egyszerű tisztítására. A hatékony porszívózáshoz hozzájárul a HEPA szűrő is.

Robzone DX profi

A takarítást egyetlen gombnyomással is aktiválhatja az érintőképernyőn vagy kényelmesen a távirányítóval. A takarítás programozása egy egész hétre előre magától értetődő dolog.

A távirányítás lehetővé teszi a robot odahívását a szétszórt szemétre vagy apró rendetlenségre. Elegendő ujjal megmutatni, és a robot megteszi, amit Ön kíván.
Nem kell törődnie a robot feltöltésével magától is elboldogul vele. A takarítás befejezése után megkeresi a töltőállványt, leparkol és értesíti Önt, hogy kezdi a töltést. A töltőállványban fog várni az újabb takarítási feladatok elvégzésére.

A porszívó fő teste

Méretek
340 mm x 100 mm
 
Súly
3,5 kg
 
Az akkumulátor feszültsége
DC 14,4 V
 
A takarítás időtartama
kb. 80 – 120 perc
 
Töltési idő
4 - 5 óra
 
Zajszint
60 – 70 dB
 
Az összegyűjtött szennyeződések térfogata
1 literig
 
Akkumulátor típusa
Li-Ion 2200 mAh

Távirányító

Méretek
120 x 52 x 15 mm
 
Elemek típusa
2x AAA elem

A hálózati adapter specifikációi

Kimenet
DC 24 V 1 A
 
Bemenet
AC 100-240V, 50-60 Hz 0,8A

Töltőállvány

Méretek
160 x 130 x 100 mm

Virtuális fal

Méretek
95 x 100 mm
 
Elemek típusa
2 db. LR20
 
A sugár maximális hatótávolsága
4 méter

 

Video